Morphe 35W Palette

      1 reactie op Morphe 35W Palette

Morphe35W    Morphe35wc

Een oogschaduw palette met 35 kleuren voor een aantrekkelijke prijs, dat wil ik graag uitproberen. Ik heb gekozen voor de 35W een mix van matte en shimmer oogschaduw in vrij neutrale kleuren van beige tot heel donker bruin en zelfs zwart in één palette. Ik heb een bestelling in Engeland geplaatst en ca. 2 weken heb ik mijn bestelling ontvangen. Eigenlijk heb ik helemaal geen tekort aan neutrale oogschaduw maar de combinatie met roestbruin, roze en zelfs aubergine, en ca. 0,65 per oogschaduw maakt mij toch nieuwsgierig genoeg om dit palette aan te schaffen .

De kleuren zijn mooi en divers, hebben geen naam of nummer. Tijdens het swatchen merk ik dat met name de lichte kleuren heel poederig zijn. Ik ben benieuwd hoe de oogschaduw in de praktijk werkt, ik denk dat het enige opbouw nodig heeft namelijk. Morphe 35W ligt al enige weken te wachten op gebruik maar ik vind het soms zo zonde om iets te gaan gebruiken, raar of herkenbaar?

Morphe35wSw

Ik ga dit palette een week lang uitproberen en zal later laten weten wat mijn ervaring met deze oogschaduw is.

Groetjes,

Yvonne

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Één reactie op “Morphe 35W Palette

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.