Mijn Make-up voor deze week

      Geen reacties op Mijn Make-up voor deze week

week6.

Een hele week make-up gebruiken uit 1 mandje, dat idee hoorde ik vorig jaar van iemand en ik vond het direct een leuk idee. Je verplicht jezelf om een week lang dezelfde make-up te gebruiken maar dat hoeft niet te betekenen dat je elke dag dezelfde look hebt. Ik merk zelf dat ik normaal gesproken bijna altijd naar mijn favoriete palette grijp. En met mijn wekelijkse mandje zit er veel meer variatie in mijn make-up gebruik.

Wat ik niet wekelijks wissel zijn mijn deze producten: foundation, poeder, mascara en setting spray.

Dit is mijn mandje van deze week:

 • Estee Lauder Perfectionist foundation
 • Bare Minerals primer
 • Maybelline Instant Rewind
 • Clarins oogpotlood
 • Loreal Brow stylist sculptor
 • Maybelline Brow drama
 • Hema eyeshadow Base
 • Estee Lauder Oogschaduw palette
 • Estee Lauder  All over shimmer
 • Nyx Jumbo eye pencil
 • Maybelline colordrama lip pencil
 • Clinique poeder

week6

Gebruik jij vaak dezelfde producten?

Groetjes,

Yvonne

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.