Mijn eerste Styletone box

      14 Reacties op Mijn eerste Styletone box

Styletone

Vorige maand heb ik mij ingeschreven bij Styletone. Er zijn meerdere beauty boxen te verkrijgen in Nederland maar de prijs van de Styletone beautybox is betaalbaar vandaar mijn keuze. Styletone geeft aan dat je altijd 5 full size producten per maand ontvangt voor maar € 12,50. Ik moet bekennen dat ik eigenlijk altijd eerst iets wil zien voor ik het koop maar dat is bij een beautybox natuurlijk niet mogelijk, voor mij is dit dus een leuke uitdaging.

Vorige week kreeg ik een mailtje dat de box van de maand april niet door de brievenbus past en als pakketje bezorgd zou worden, mijn nieuwsgierigheid was weer eens gewekt. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd en dit is wat ik in mijn eerst Styletone box ontvangen hebt.

Ailas Argan oil, deze olie komt in een plastic flesje van 30 ml en is geperst en verpakt in Nederland. De laatste tijd gebruik ik meer en meer olie voor mijn huid en deze koudgeperste Argain olie zal ik zeker gaan gebruiken.

Avril Organic Lipstick pencil in de kleur Rose Charme. Dit is de eerste keer dat ik iets van dit Franse merk probeer, 100% natuurlijk en 42% bestaat uit organische producten die ook nog eens verreikt zijn met shea butter en jojoba olie, klinkt goed!

Make-up tasje: Het eerste wat mij tegemoet kwam toen ik de box opende was een ontzettend nare geur, dat kwam van dit tasje af gelukkig is het nu wat minder geworden. Ik denk niet dat ik dit tasje ga gebruiken ik vind de indeling niet zo fijn en ondanks de pockets aan de zijkant is het tasje verder te groot en gaan de ritsen zo ver open dat als je in het midden gedeelte iets stopt het er zo uitvalt.

Styletone1

Figs & Rouge Hydra Ativ hero cream, prachtige verpakking met een schroefdeksel. De crème pakt je droge of doffe huid aan  met bestanddelen als Hyaluronic zuur, vitamine A, C en E en Sesamzaad, avocado olie, Aloe Vera, komkommer en peen zaad helpen je huid een juiste vochtbalans te geven. Ik gebruik het nu als een handcrème en het trekt vrij snel in wat ik heel prettig vind, de geur daarentegen is niet iets waar ik zelf van hou.

29 Cosmetics cream powder foundation met SPF 15, ik heb de kleur vintage medium ontvangen en moet nog proberen of het de juiste kleur is. Mooie verpakking qua uiterlijk maar als je het doosje oppakt voelt het toch wat goedkoop aan. Voordeel is een spiegeltje en het gedeelte met de foundation kun je omhoog brengen en dan is er veel ruimte voor het sponsje. Het gedeelte met de foundation had makkelijk meer kunnen zijn omdat er nu veel loze ruimte is. Volgens 29 Cosmetics verzorgd het en geeft het een matte finish. Ik ga dit eens proberen op een dag dat ik niet hoef te werken en dus alle tijd heb om dit aan te brengen, want cream powder foundation…… ik weet het niet. Ik zal later vertellen of het iets voor mij is. De prijs van deze Italiaanse cream powder founation is 42,95  gezien de hoeveelheid vind ik dat behoorlijk aan de prijs.

Al met al een leuke box met allerlei nieuwe merken voor maar 12,50 per maand. De totale waarde van deze Styletone box is € 96,85

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Mijn eerste Styletone box

  1. sunny mama

    Da’s wel een hele goeie deal zeg, als je een beautybox ontvangt ter waarde van bijna 100 euro, voor maar iets meer dan 10 euro. Dat is een tiende van de prijs, zowat!

  2. jeapiebel

    Helemaal goed deal idd. Dat zo’n box meer waard is dan wat wij betalen vind ik ook onzettend fijn. Wel wat je krijgt is altijd spannend. De enige keer goed verrassen en de andere keer balen.

  3. melikebeauty

    Ik zou het ook heel spannend vinden haha. Ookal is het niet duur wil je toch wel dingen ontvangen die je ook echt gebruiken natuurlijk. Er zitten echtwel wat mooie dingen in. Super leuk!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.