Mijn favorieten van het jaar 2016

      14 Reacties op Mijn favorieten van het jaar 2016

 

Het is niet te geloven dat 2016 op zijn einde is. Terugkijkend op mijn make-up producten heb ik een keuze gemaakt van mijn meest favoriete producten, en dat dit niet meevalt kun je als jij ook zo van make-up houdt wel begrijpen.

Als eerste een foundation van Urban Decay de Naked Skin met een SPF20, Naked skin het zegt het al het is geen full coverage maar voor de zomermaanden een hele fijne foundation die je net dat geeft wat je nodig hebt deze foundation heeft mij blij verrast. Voor de overige maanden is Double wear van Estée Lauder mijn favoriet.

Mascara, de Benefit Roller Lash, als vervanger gekocht tijdens een vakantie en wat een fijne mascara, ja zelfs Estée kan hier niet tegenop.

Blush, de Gwen Stefani palette van Urban Decay vooral door de ruime keuze in één palette. Sommige kleuren zoals Angel zijn meer een highlighter dan een blush en LoFi is goed te gebruiken als een bronzer. Kwaliteit en keuze voor een fijne prijs.

Ultra repair cream

Ultra repair cream

Geen make-up maar wel een product wat genoemd moet worden First Aid Beauty Ultra Repair Cream, dit moet je gewoon in huis hebben. Bij mij heeft het roodheid en schilfers na een allergische reactie door een Dior palette binnen een paar dagen verholpen. Maar ook zonder extreme huidproblemen een heerlijkheid voor je gezicht.

Mijn favoriete primer is deze Coconut primer van Marc Jacobs, de geur hoe het aanvoelt en intrekt het is een toppertje. Maar toch wel op de voet gevolgd door Guerlain L’or Gold.

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

Dagelijks gebruik ik deze losse Poeder van La Prairie, in de ochtend met een grote poederkwast en halverwege de dag met een donsje. Behalve deze grote pot van 56 gram is er een ook een travelsize met spiegeltje die steevast in mijn tas zit. Mooie fijne poeder die matteert en niet in fijne lijntjes kruipt.

Qua lippenstift is het moeilijk, ik heb er altijd iets van 4 in mijn tas en de kleur en het merk varieert met de dag. Estee Lauder color envie lippenstiften zijn eigenlijk altijd goed, voelen heerlijk aan op mijn lippen en zijn heel gebruiksvriendelijk. Maar UD en KvD hebben ook toppers!

MAC paint peintures

MAC paint peintures

Primers ik kan geen keuze maken tussen MAC’s  paint peinture en Urban Decay’s primer potion. Nu na een maand op 2 ben ik MAC weer gaan gebruiken maar eigenlijk zijn deze beide heel erg fijn. It’s a tie!

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik als ik niet zoveel tijd heb de Brow Stylist sculptor van L’oreal. Snel en goed en dat is wat ik wil. Christian Faye dingt ook mee en gebruik ik vaak maar het potlood is zoals gezegd net wat sneller in gebruik.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Anastasia

Qua oogschaduw staat Anastasia’s Modern Renaissance met stip op nummer 1, bij drie kleuren is de bodem inzicht. Wat een topper qua pigmentatie, kleur enz. Mocht je deze palette nog niet hebben dan moet je er toch eens over na gaan denken.

Als laatste de setting spray van Lóreal sinds een tijdje ook hier te koop maar in een witte fles, ik neem aan dat het verder precies hetzelfde is volgens mij hier te koop voor ca €13,00 en in de USA $17,00, best vreemd want meestal betalen wij hier meer. Een hele, hele goede tweede is de All Nighter van Urban Decay.

Dit zijn mijn favorieten van het jaar 2016, staat er een favoriet van jou tussen of is er iets wat ook graag eens wil proberen?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Mijn favorieten van het jaar 2016

 1. YuStSoMe

  Kijk, ben ik blij dat ik iets lees wat ik echt nodig heb. Mijn huid is een grote rode gloeiende bol. Het brand… ik weet niet wat er is, maar die First Aid ga ik nu bestellen!

 2. Babs

  Coconut primer klinkt wel heel aanlokkelijk en Anastasia’s Modern Renaissance palette is ook zoiets wat iedere make-up liefhebber volgens mij wel in huis wilt hebben.Ik heb ook zo een tube van Mac, en ik vergeet die altijd te gebruiken, ik doe een eeuw ermee.
  Ik kan mij helemaal vinden in jouw mooie favorieten!

 3. jeapiebel

  Anastasia’s Modern Renaissance daar denk ik zeker over na. Ik hoor zo veel goed van deze palette. Prachtig! Gwens blush palette heb ik niet, wel oogschaduw waar ik minder pak dan ik had gehoopt. Blush palette is ook beeldig.

 4. melikebeauty

  Ik zie uiteraard heel veel mooi dingen;) En ook heel veel dingen die ik nog wil hebben hihi. De foundation van Urban Decay was ik ook al heel benieuwd naar en ik zit er nu toch aan te denken om hem te kopen hihi

 5. Elisa

  Het Modern Renaissance palette en Roller Lash zijn ook mijn absolute favorieten! Ben erg benieuwd naar die setting spray van L’oréal, ik ben zeer tevreden van die van Urban Decay maar als het nog beter kan, dan wil ik dat testen 😀

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.