Maybelline Clear smooth All in One Powder met SPF

IMG_8548

In een warenhuis hier in Bali zag ik een All in one Shine Free compact foundation poeder met SPF32 van Maybelline voor een wel heel aantrekkelijke prijs namelijk 3,44 voor de grote verpakking en 2,60 voor de navulling. Ik heb ooit een hele fijne mineral poeder van Bare Minerals gehad die een SPF 50 had dus deze versie van Maybelline is de aanschaf wel waard dacht ik zo.

Er zijn twee soorten degene hier op de foto heeft een medium dekking, ik heb gekozen voor 2 kleuren omdat het nu met mijn kleurtje en straks weer thuis met minder zon dan hier even zoeken wordt naar de juiste kleur voor mijn huid.

IMG_8550
Er is ook een witte versie waarop whitening staat, ze zijn hier in Azië dol op alles waar whitening op staat heb ik het idee. Waar ah wek een kleurtje willen willen sommige Aziaten graag wit blijven. De witte versie is niet whitening zegt de verkoopster hier maar heeft een volledige dekking, ik zal deze later een keer reviewenNa wat research op het internet zie ik dat deze poeder te koop is in delen van Azië en Australië en ik vraag me af waarom alleen daar. Wij hebben toch ook voldoende zon en zijn ook bewust van het gevaar van de zon.De All in One is olievrij en zegt je gezicht droog en mat te houden, nu is dat in Bali een heel ander verhaal voor een Hollandse zoals ik die niet echt tegen de warmte kan, want zelfs in de avond is het nog zo warm dat tijdens onze avondwandeling het zweet nog wel eens over mijn gezicht loopt, maar tijdens het reinigen van mijn gezicht in de avond komt er toch een laagje poeder vanaf dus dat belooft veel goeds als ik weer in Nederland ben.

Voordelen:
Hoge beschermingsfactor
Compacte verpakking
De prijs van zowel de grote verpakking als de navulling

Nadelen:
Ik heb nog geen kunnen vinden

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Maybelline Clear smooth All in One Powder met SPF

  1. Yvonne Auteur bericht

   Het probleem is het gewicht wat je tegenwoordig nog mee mag nemen. We oeten waarschijnlijk al wat achterlaten als we naar huis gaan. Leuke souvenirs kun je hier kopen namelijk.

 1. fabulousheidi

  Het lijkt me een fijne foundation poeder, klinkt in ieder geval goed! Grappig dat ze in Azië dol op het woordje whitening zijn :-). Het schijnt zo te zijn dat de kracht van de zon hier anders is dan in dat soort landen en tevens het aantal zonuren, misschien dat dat het zal verklaren of dat hier toch een andere voorkeur is aan producten.

 2. jeapiebel

  Poeder van Bare Minerals met SPF 50 die lijkt mij ook interessant. in Azië zijn ze zeker dol op alles wat whitening is, ik word soms gek van, omdat alles is whitening. Ik denk dat hier niet loopt, omdat mensen hier meer tinten kleur willen en Azië meer lichte huid wil hebben. Die Maybelline lijkt mij zeker ook wat, omdat het olievrij is.

 3. Forever38.com

  Ja in Azië zijn ze echt dol op whitening. Terwijl wij juist een kleurtje willen. Grappig is dat, die tegenstelling. Ik weet nog wel dat toen ik in Maleisie was, het best lastig was niet-whitening cosmetica te vinden.
  Leuk (inkoops-)prijsje trouwens; je zou het inderdaad bijna gaan importeren 🙂

 4. irisgraaf

  Hmm, erg jammer dat ze dit niet in Nederland verkopen. Ook valt de lage prijs me op, inderdaad zoals je al zei: jammer dat ze tegenwoordig zo streng zijn met make-up producten meenemen in het vliegtuig. Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden nu!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.