Mascara Maandag review #5

      15 Reacties op Mascara Maandag review #5
Chanel Le Volume mascara maandag

Chanel Le Volume

Als eerste een heel fijn en gezond 2017! Wat gaat de tijd toch enorm snel. Dat geldt ook voor mijn maandelijkse review over mascara. Ik hou van mascara en hoewel ik eerlijk moet toegeven dat door het bloggen mijn nieuwsgierigheid groter is geworden om veel nieuwe producten uit te proberen is mascara daar tot nu toe de koploper in, De Le Volume mascara van Chanel had ik nooit eerder gebruikt ik denk omdat de verpakking zo simpel is want ik hou van een mooie verpakking.

Maar deze mascara doet wat hij zegt en geeft volume, het had van mij iets meer gemogen. Kijkend op de website van Chanel, waar een foto staat van een dame die een paar wimpers heeft waar je u tegen zegt. Maar geeft een mooi volume en separeert mijn wimper heel mooi zonder te klonteren en dat vind ik vooral bij mijn onderste wimpers erg belangrijk

zonder mascara

Links met mascara, rechts zonder

Beide ogen met Le Volume mascara

Pluspunten:

 • borsteltje geeft voldoende mascara af
 • klontert niet
 • geschikt voor contactlens dragers
 • mooie diep zwarte mascara

Minpunten:

 • simpele verpakking had voor de prijs wel wat beter gekund
 • flaked aan het eind van de dag iets maar niet veel.

Deze Le Volume mascara van Chanel is voor vele een bekende, heb jij deze mascara wel eens gebruikt?

 

Mascara Maandag review #1

Mascara Maandag review #2

Mascara Maandag review #3

Mascara Maandag review #4

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Mascara Maandag review #5

 1. melikebeauty

  We zijn echt beauty twins zoals je al zei hihi. Dit is nog steeds mijn ultieme favoriet, die ik eigenlijk altijd weer koop. Super om ook jouw ervaring te zien en zo te zien is die goed;)

 2. Babs

  Ik vind hem er heel mooi uitzien, ik moet even lachen bij de foto “links met en rechts zonder”.. het verschil is zeker duidelijk. Ik heb nog geen mascara van Chanel geprobeerd, maar ik vind hem wel mooi.
  Ik ben benieuwd wat de volgende wordt!

 3. Pingback: Mascara Maandag review #6 Bobbi Brown - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.