Mascara Maandag review #3

      19 Reacties op Mascara Maandag review #3
Mascara Maandag Lancome Grandiose

Mascara Maandag Lancome

Dit keer alweer Mascara Maandag review #3 deze keer de Lancome Grandiose mascara, afgelopen maand heb ik deze elke dag gebruikt en vandaag lees je wat ik ervan vind.

De verpakking is mooi, de zwarte roos die in de dop verwerkt is geeft deze mascara een luxe uitstraling. Het borsteltje is van plastic waar ik op zich niet van hou maar ik moet zeggen dat deze toch goed bevalt. Er hangen geen klodders mascara aan het uiteinde en de mascara is goed aan te brengen.

Mascara Maandag Lancome

Mascara Maandag Lancome

lancome-close-2

 

Qua volume voldoet de mascara aan mijn eisen, De mascara geeft voldoende product en hoef je niet meerdere malen terug in de flacon te dippen voor meer product. pigmentatie is diepzwart.De mascara is verrijkt met Lancôme’s exclusieve rozenstamcellenextract ik weet niet wat dit precies inhoudt maar Lancome is er trots op. Het zogenaamde zwanenhalsje is niet iets waarvan ik onder de indruk ben en is niet makkelijker bij het aanbrengen dan een normale rechte borstel. Helaas aan het einde van de dag zie ik wat mascara vlokjes onder mijn oog en/of wang.

Lancome Grandiose mascara

Zonder mascara

Lancome Grandiose mascara

Links met mascara

Mascara Maandag review#3

Beide open met mascara

Pluspunten:

 • één laagje is voldoende
 • klontert niet
 • makkelijk aan te brengen met het plastic borsteltje, ook in de hoekjes
 • geeft voldoende krul
 • de diepzwarte kleur
 • geen klonten mascara aan het uiteinde van het borsteltje

Minpunten:

 • volume is redelijk had iets meer gemogen
 • kleine vlokjes op mijn huid aan het eind van de dag

Ik heb deze mascara gekocht bij ICIPARIS voor ca € 29,90. Al met al dus een fijne mascara. Tot de volgende mascara maandag!

Mascara Maandag review # 1

Mascara Maandag review # 2

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

19 reacties op “Mascara Maandag review #3

 1. Hennie

  Ik heb deze ook, en vind het zo’n mooie mascara om te zien! Het is bijna kunst. Hij verlengt trouwens wel heel goed bij jou, als ik zo naar de foto’s kijk.

 2. Ann Ages Gracefully

  Ik vind de verpakking van deze mascara prachtig, de vormgeving heb ik me inderdaad afgevraagd of het nu handig is wellicht voor 1 kant maar bij je andere oog moet je hem dan draaien? Ik geef zelf denk ik ook de voorkeur aan een recht steeltje 🙂

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ik wissel mijn mascara altijd van hand dus daar zit bij mij geen verschil in. Ik kan me wel voorstellen dat sommige mensen die hoek heel prettig vinden.

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/Estee Lauder Double Wear mascara maandag

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.