Mascara Maandag review #1

      17 Reacties op Mascara Maandag review #1
Mascara Maandag #1 Smashbox

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Na mijn laatste review over de Yves Saint Laurent mascara volume Effet kwam ik op het idee om voortaan elke maand een mascara te reviewen. En dan niet zomaar op een willekeurige dag,  voortaan kun je elke eerste maandag van de maand een review vinden van een mascara.

Onlangs ontving ik van een vriendin een tester van Smashbox (Happy Mail) hartstikke leuk want ik heb nog nooit iets van Smashbox gebruikt dus deze tester was meer dan welkom. Deze X-rated mascara heeft een zacht borsteltje en brengt fijn en geleidelijk aan. Oké ik moet meer dan 5 keer over mijn wimpers heen gaan (zonder opnieuw mascara op te nemen) om een volume te krijgen maar dit gaat snel en goed.

Een klein minpuntje is dat het wel wat vlokt aan het uiteinde van mijn wimpers dat is wel jammer maar dat is snel te verhelpen als je met een mascara kammetje langs je wimper gaat of met een oud mascara borsteltje. Aan het eind van de dag zit alles nog goed op mijn wimpers en heb ik nog nooit vlokjes kunnen ontdekken onder mijn ogen.

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Mascara Maandag review #1 Smashbox

En dan kom ik bij de geur, ik moet overal aan ruiken een voor andere misschien rare gewoonte maar I can’t help myself. De geur van de Smashbox X-Rated is een beetje medicinaal dus niet echt heel lekker maar het overheerst gelukkig niet.

Lang gewacht en toch gekomen, het licht is niet even mooi maar het verschil met en zonder mascara is duidelijk te zien en daar gaat het om.

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Mascara Maandag review #1 Smashbox

Voordelen:
 • de kleur, diepzwart
 • wimpers zijn na verschillende lagen nog steeds zacht
 • voldoende volume zonder opnieuw mascara op te moeten nemen
 • borsteltje is zacht en geeft ook voldoende krul aan mijn wimpers
 • vlokt/flaked niet
 • makkelijk te verwijderen
Nadelen:
 • de geur
 • wimpers kunnen iets plakken als je het borsteltje niet genoeg door je wimpers haalt
 • één parfumerie die het verkoopt, dus nooit in de aanbieding

Lees hier meer over Benefit Roller lash en Rimmel mascara 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

17 reacties op “Mascara Maandag review #1

 1. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mascara Maandag review #2

 2. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mascara maandag review #3

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mascara maandag review #5 Le Volume van Chanel

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.