Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer

      13 Reacties op Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer
Marc Jacobs Beauty Under(cover) Coconut Face Primer

Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer

Op mijn laatste wishlist heb je de Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer gezien. En zoals je ziet kan deze van mijn wishlist af.

Deze Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer trok als eerste mijn interesse door de kokos, zoals je misschien wel weet ben ik dol op kokos in allerlei soorten, vormen en maten die je maar kunt bedenken.

Deze vijf ingrediënten helpen je make-up langer te blijven zitten en je huid te verzachten.

  • Kokos fruit zorgt voor antioxidanten en vitamines.
  • Kokos water zorgt voor de hydratatie.
  • Kokosmelk helpt oneffenheden te verdoezelen en geeft een goede basis voor je make-up.
  • Kokos extract zorgt voor de lekkere geur.
  • Kokos Polysachariden zijn koolhydraten.

Deze primer is vooral voor de droge normale huid. Ik heb een combinatie en ben benieuwd wat dat zal worden. Kokos helpt vooral met hydrateren en dat kan ik altijd gebruiken. Ik gebruik eerst mijn moisturizer en dan de primer,

Marc Jacobs Under(cover) Coconut face primer

Marc Jacobs Under(cover) Coconut face primer

één pompje is meer dan genoeg voor mijn hele gezicht. Zoals je op de foto ziet is het vrij dun en smeert het daardoor ook goed uit. Ik ga nu nog niet direct schrijven of het bevalt, daar gebruik ik het nog te kort voor en ik wil ook graag zien en voelen wat het op de lange termijn doet. Marc Jacobs belooft dat ook mijn huid een oppepper krijgt na een langere tijd gebruiken omdat het zo hydraterend is. Ook wil ik kunnen zien en voelen wat het straks in de herfst doet voor mijn make-up en mijn huid. To be continued

De Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer is verkrijgbaar bij Sephora

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer

  1. Pingback: Make-up favorieten 1e kwartaal 2017 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.