Marc Jacobs Sephora birthday gift

      12 Reacties op Marc Jacobs Sephora birthday gift
Marc Jacobs Sephora beauty insider

Marc Jacobs Birthday gift Sephora

Als member van Sephora in de USA krijg je rond je verjaardag een mail dat je bij Sephora je cadeautje kan ophalen, nu moet je niet denken dat ik speciaal voor dit gratis cadeau naar Amerika zou gaan maar ik ben er rond mijn verjaardag wel regelmatig. En anders haalt mijn vriendin het op.

Sephora heeft elk jaar keus uit 2 verschillende cadeautjes. Ik vond dit setje wel heel leuk en hoewel ik bekend ben met de Highliner eye crayons wilde ik dit setje vooral voor de lippenstift. Ik heb nog geen lippenstift van Marc Jacobs gebruikt en ook het kleine formaat van deze lipstick is leuk. De lipstick is klein, heel klein 4,5 cm en de lipstick zelf is maar 1 gram.

Marc Jacobs Sephora beauty insider

Marc Jacobs Sephora beauty insider

Le Marc Lipcreme lipstick is een creamy lipstick die tot 10 uur moet houden. Ik vind de lipstick niet zo creamy maar een plumpy look geeft het toch wel iets dus dat is een leuke bijkomer van deze lipstick. Een geur heeft de lipstick niet terwijl ik op de site van Marc Jacobs las dat er een vanille geur aan zou zitten. Maar dan is mijn motto beter geen geur dan een vieze geur.

Ik heb de kleur Kiss Kiss Bang Bang een baked rose, oftewel een veilige kleur waar veel klanten van Sephora iets mee kunnen. Ben ik er blij mee? Ja want de lipstick is leuk, klein en nieuw qua merk. De lipstick blijft geen 10 uur zitten en ik vraag me af hoe dit getest wordt, ik drink veel water gedurende de dag -en mijn lipstick blijft dus echt geen 10 uur goed zitten. Maar er zullen mensen zijn die veel minder drinken en waarbij de lipstick wel zo lang zal blijven zitten.

De full-size versie van de Marc Jacobs Le Marc Lip crème heeft een inhoud van 3,4 gram en kost $30,00. Op dit moment is het voor mij nog geen product wat ik op mijn wishlist zet maar ik zal eens kijken of dit nog veranderd.

De mini Highliner zal ik bewaren voor een giveaway . Wil je nog kans maken op de Giveaway van Wet ’n Wild van vorige week dan kan dat nog steeds.

Ben jij bekend met Marc Jacobs?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Marc Jacobs Sephora birthday gift

 1. Ann Ages Gracefully

  Heel leuk dat Sephora dat doet kan me voorstellen dat het ook een goede klantenbinder is. Het is ook geen ‘lullig’ kadootje (excuse my French) maar echt wel een leuk pakketje waar je wat mee kunt. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren. Mijn mailbox stond vorige week vol met felicitaties maar verder dan een kortingsbon (als ik voor een bepaald bedrag zou kopen) kwam het niet 🙂 dit had ik super gevonden!

 2. Linda

  Die cadeaus van Sephora voor je verjaardag zijn super! Ik heb een kleine twee jaar geleden het Nars duo gekregen. Daar zat een kleur in (cruella) en die vind ik zo mooi! Echt leuk om op deze manier producten te testen 🙂

 3. Babs

  Wat goed dat Sephora dat doet. Net als Anette krijg ik kortingsbonnen en dan moest je ook nog voor een x bedrag eerst bestellen. Ik vraag mij ook wel eens af hoe zij de houdbaarheid testen. In ieder geval, het is een mooie kleur, zo een kleur die ik ook zou kopen, en ik ken Marc Jacobs wel van naam.

 4. hillybillybeauty

  Ik heb nog nooit iets van Marc Jacobs gebruikt of gehad. Ik heb mij er ook nog niet in verdiept of er uberhaupt items zijn die ik zou willen hebben. Alhoewel, een geur van Marc Jacobs zou ik wel willen hebben 😉

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.