Marc Jacobs Highliner eye crayons

      16 Reacties op Marc Jacobs Highliner eye crayons
Marc Jacobs The High Life

Marc Jacobs The High Life

Een Limited edition set van Marc Jacobs met 3 mini waterproof Highliner Gel Eye crayons. Een gel eyeliner maar dan in potlood vorm

Het beste van drie neutrale kleuren (Blaquer een diep zwart met wat glans, Ro(cocoa) een mooie goud bruine kleur en Sunset een goud brons met wat glans. Voor € 16,95 wilde ik dit wel een keertje uitproberen. Sinds ik gel eyeliners heb ontdekt van Urban Decay is mijn interesse in dit soort eyeliners gegroeid. Ik heb jaren alleen maar zwart en bruine Kohl potloden in gebruik gehad maar de make-up wereld is verder gegaan toen ik even stilstond.

Marc Jacobs Highliner eyepencils

Marc Jacobs Highliner

3 kleine potloodjes van maar 0.37 eens kijken wat hier nu zo bijzonder aan is. Deze potloden zijn niet zelf te slijpen zoals bij de 24/7 gel eyeliners van Urban Decay maar moet je omhoog draaien door aan het onderste gekleurde deel van het potlood te draaien.

Ze zijn boterzacht en brengen heel makkelijk aan net boven of onder je wimpers. In mijn waterlijn is dit potlood helaas net dekkend. De kleur is intens genoeg en hoeft niet opgebouwd te worden tenzij je echt een diepe zware look wilt creëren.

Marc Jacobs Gel Eyeliner
Deze Limited edition van Marc Jacobs is te koop bij Sephora in Frankrijk.

Dit product bevat geen parabenen en sulfaten

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Marc Jacobs Highliner eye crayons

  1. naomiinwonderland

    Oh wauw! Vind ik erg mooi, echt heel leuk. Ik gebruik momenteel een liquid eyeliner van Tarte maar dat merk kan je enkel online of in de VS kopen dus ik dacht al aan Urban Decay maar MJB lijkt me ook een goed kwalitatief merk! Deze prijs valt ook enorm mee, zeker om eens te testen én drie verschillende kleurtjes te krijgen.

  2. Pingback: www.beauty45plus.nl/Marc Jacobs Sephora beauty insider

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.