Marc Jacobs Cover(t) Stick

      17 Reacties op Marc Jacobs Cover(t) Stick
Marc Jacobs Cover(t) stick

Marc Jacobs Cover(t) stick

Tijdens mijn trip naar Lille heb je kunnen lezen dat ik heerlijk in Sephora gestruind hebt. Van Marc Jacobs had ik een highlighter gezien in deze vorm die ik graag in het echt wilde zien. En toen zag ik dit product, Een color corrector in stick vorm.

Marc Jacobs Cover(t) stick

Marc Jacobs Cover(t) stick

Door de jaren heen heb ik al heel wat color correctors gebruikt om roodheid op en rond mijn neus tegen te gaan, helaas ben ik nooit iets tegengekomen waarvan ik onder de indruk was. Ik wil een product dat makkelijk aanbrengt en intrekt en lange tijd houdt.

Marc Jacobs Cover(t) stick

Marc Jacobs Cover(t) stick

De kleur van deze stick is niet alleen groen maar het is gemarmerd met geel, deze twee kleuren neutraliseren roodheid. Ik breng het aan na mijn dagcrème en primer op en rond mijn neus en dep het in, daarna breng ik mijn foundation aan ook weer deppend zodat ik de corrector niet verplaats. De color corrector droogt poederachtig op.

Marc Jacobs Cover(t) stick

Marc Jacobs Cover(t) stick

Al snel had ik door dat dit product werkt en dan ook nog eens voor een langere tijd, het glijdt niet van mijn neus af, daar is het namelijk wat vetter dan op de rest van mijn gezicht. En tot nu toe heb ik de color corrector alleen nog maar in de zomer gebruikt, in de herfst en winter denk of hoop ik dat het nog langer blijft zitten. Eerlijk is eerlijk na 10 tot 12 uur is het wel een beetje van mijn neus af maar ik ben zo tevreden.

Voordelen:

 • Makkelijk aanbrengen
 • Stick vorm met draaimechanisme
 • niet vet en zonder parabenen
 • camoufleert goed zonder heel veel aan te brengen of te blenden
 • blijft lang zijn werk doen

Nadelen:

 • Niet!

Ik ben uitermate tevreden met dit product. Zo zie je maar dat je voor heel iets ander kijkt en dan ineens je Holy Grail tegenkomt.

Ik heb dit product bij Sephora in Frankrijk gekocht voor € 39,50 (16 mg.) Er zijn nog twee andere color correctors in deze lijn te koop.

Gerbruik jij een color corrector?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

17 reacties op “Marc Jacobs Cover(t) Stick

 1. Babs

  Goed uitgebalanceerde kleuren. Vaak is groen alleen niet mooi, met geel krijg je meer balans. Ik gebruik meestal geel bij rode vlekjes en ik bedenk mij dat ik nog een groene concealer heb. Die ga ik eens combineren, maar zo een stick is natuurlijk idealer!

 2. Mariska

  Ooh zo fijn dat je dit hebt ontdekt! Het is echt zo heerlijk als je iets vindt wat goed voor je werkt 😀 ik heb niet zo last van roodheid maar ik gebruik wel eens wat tegen donkere kringen.

 3. Northflix

  Wat jij zegt over zoeken naar iets, en dan iets anders vinden: Herkenbaar!
  Dit product klinkt goed! Ik wist niet eens dat dit merk ook make-up verkocht, joh!
  Kende alleen de parfums.

 4. Pingback: www.beauty45plus.nl/IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.