Mijn make-up voor deze week

      7 Reacties op Mijn make-up voor deze week
Mijn make-up voor deze week

Mijn make-up voor deze week

Het is weer maandag en ik laat je zien welke make-up producten ik deze week ga gebruiken. Lekker makkelijk dan hoef ik verder niet na te denken wat ik wil gebruiken in de ochtend.

Nu zijn er altijd wel een aantal producten die ik niet elke week wissel hoor, zo gebruik ik de Urban Decay One & Done al wat langer en ook de losse poeder van Clinique heb je al vaker langs zien komen.

Mijn oogschaduw palette is deze keer de Cat Eyes van Too Faced een mooie combinatie van lichte en donkere oogschaduw.

Too Faced

Yves Saint Laurent mascara, dit merk heb ik lang niet gebruikt als mascara, ik ben erg benieuwd hoe deze bevalt. MAC Paint peintures als oogschaduw base. Guerlain Lór primer. Bobbi Brown Shimmer brick in Rose.  Essence Gel eye liner en Christan Faye wenkbrauwpoeder.

Wat vooral makkelijk is dat ik van te voren een oogschaduw palette uitzoek die genoeg keuze heeft qua kleur zodat ik niet de hele week met dezelfde kleuren rondloop. En zo roteer ik ook voldoende met mijn palettes. Het is jammer als al die mooie palettes maar in mijn la blijven liggen. Oke ik moet toegeven dat sommige palettes al een tijdje niet gebruikt worden. Maar dat komt dat de kwaliteit van de palettes die wel voldoende roteren gewoon heel goed zijn.

Mijn make-up

Mijn make-up voor deze week

Ik heb alles in mijn mandje klaar staan op mijn tafel in mijn kamer waar ik mezelf ’s morgens opmaak. Fijne week allemaal.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Mijn make-up voor deze week

 1. sunny mama

  Wat een goed idee om je make-up voor de week alvast uit te sorteren en klaar te zetten. Dat scheelt ’s ochtends een hoop tijd, denk ik.
  Fijne nieuwe week gewenst Yvonne!

 2. ikhouvanbeautynl

  Wat en goed idee! Ik denk dat ik dit ook ga doen met mijn oogschaduwpalettes. Anders blijven sommige palettes maar liggen. Zo zonde!

 3. beautybuitendelijntjes

  Leuk idee, maar ik vrees dat het niets voor mij is. Ik wissel graag af en zou me waarschijnlijk niet aan mijn uitgekozen palet van de week houden. En lippenstift/gloss, dat zou al helemaal niet lukken.

  Dat Cat Eyes palet van Too Faced ziet er wel leuk uit, mooie kleurtjes. Daar kan je wel een week lang mee afwisselen.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.