Make Up Forever AquaRouge lip stain

      8 Reacties op Make Up Forever AquaRouge lip stain

IMG_8304

Een waterproof lippenstift, dat klinkt goed als je op vakantie bent en niet meer make-up draagt dan mijn Essence waterproof eyeliner die ik al eerder reviewde en Benefit mascara. Als we een dagje gaan touren is het wel leuk om een kleurtje op te doen. Ik koos voor MakeUpForever’s Aqua Rouge. In de winkel heb ik verschillende kleuren geswatched en ik was snel overtuigd, toen ik de swatches namelijk wilde verwijderen was dit een hele klus, met een gewone remover kreeg ik het er niet af, een remover met olie deed de swatches uiteindelijk verdwijnen. Ik heb de kleur pink (nr.15) gekocht, op mijn lippen vind ik deze kleur niet zo roze meer een peachy roze.

De lippenstift heeft de eerste test heel goed doorstaan, na 6 uur zit de kleur nog goed op mijn lippen, ik heb veel gedronken en het geeft niet af aan de rand van mijn waterflesje. Na de lunch was de kleur wel vervaagd.

MUF2

De lippenstift is een matte lipcreme die vrij snel opdroogt, de gloss plakt net en is makkelijk aan te brengen.

Voordelen:

 • lang houdbaar, ideaal voor gelegenheden waar je niet steeds je lippen wil en kunt stiften.
 • vol van kleur (opaque)
 • kleur is goed op te bouwen als je meer opvallende lippen wilt
 • makkelijk aan te brengen
 • loopt niet in (mijn) fijne lijntjes

Nadelen:

 • prijs ca. 25,00 voor 2 maal 2,5 ml.
 • kan de lippen ietwat uitdrogen (ik gebruik eerst een lipbalm)
 • Geen dagelijkse lippenstift, het droogt je lippen toch wat uit

 

 

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Make Up Forever AquaRouge lip stain

 1. sunny mama

  Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat, zo te lezen.
  Zelf kan ik helaas geen lippenstift dragen. Mijn lippen zijn zo dun dat de lippenstift binnen de kortste keren op mijn tanden zit. Ik moet er toch niet aan denken dat ik zo’n waterproof lippenstift niet meer van mijn tanden af krijg! 😉

 2. jeapiebel

  Ik denk is toch makkelijk als je niet veel op je make-up willen letten om dit lipstick te dragen wegens lang houdbaar heid. Zoals dat je meenemen op vakantie is best handig. Lippen uitdrogen..dus ik ga flink lipbalm inslaat. 😉

 3. Babs

  Dat prijskaartje had ik niet verwacht bij deze lipstick… maar wat goed dat ie zo lang blijft zitten. Het klopt inderdaad, je lippen voelen dan kurkdroog aan….

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.