Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

      12 Reacties op Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

Best moeilijk om je favorieten van het eerste kwartaal bij elkaar te zoeken en van twee producten heb ik dan ook 2 verschillende merken gekozen.

Als eerste favoriet, Estée Lauder Double Wear foundation fijne foundation met een goede dekking en blijft ook heel lang mooi. Is en blijft gewoon een topper.

IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

IT Cosmetics Bye Bye Redness, wat een uitvinding is dit! Dit is echt een uitvinding, het is geen primer maar een crème dus ik laat de primer weg op de delen van mijn gezicht waar het wat sneller rood wordt.

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment loose Powder, sinds ik aan deze losse poeder ben begonnen is er voor mij geen omkijken meer naar mijn andere losse poeder of een ander poeder in de winkel. De travel size heb ik altijd in mijn tas bij me.

Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

Lancome Blush Subtil trio, deze blush zat in de Parisian Holiday gift set, wat een ontzettend fijne blush, qua kleur is deze prachtig maar ook het aanbrengen gaat goed en deze blush blijft heel lang mooi zichtbaar. De crème high lighter gebruik ik eigenlijk niet veel. Ook de kwast die in deze set meegeleverd is voor de blush is een toppertje!

Wenkbrauw potlood van Lóreal Brow stylist definer, helaas niet te koop in NL als dat wel zo is dan hoor ik dat heel graag. Wat een ontzettend fijn potlood is dit.

Essence Gel eye pencil, daar is die weer! Blijft mijn favoriete zwarte potlood.

Estee Lauder Double wear mascara, ik heb zoveel mascara’s geprobeerd en nog nieuw liggen maar deze is gewoon altijd goed!

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Anastasia

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette  blijft een topper, de kleuren, de kwaliteit, alles is meer dan goed.

Kat Von D Lipstick

Studded lipstick van Kat Von D, deze kleur heb ik veel gedragen in de winter, fijne lippenstift die lang blijft zitten.

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

En nog een lipstick van Urban Decay uit de Vice lijn, hele fijn creamy lipstick heel anders dan die van Kat Von D. Voelt heerlijk aan op mijn lippen.

Primer van Mac de alom bekende Fix+, hele fijn setting spray.

Lorac Mega Pro 3 Palette swatches

Lorac Mega Pro 3 Palette

Dan toch ook nog het oogschaduw palette van Lorac de Mega Pro 3, wat een mooie kleuren en de oogschaduw is ook Top.

Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

Als highlighter de Becca Champagne Pop, als ik een highlighter gebruik moet ik toch wel toegeven dat dit echt de mooiste is.

Mijn Make-up favorieten 1e kwartaal 2017 zijn een feit, nu zal ik vast wel iets vergeten zijn, ik heb op de foto geen primer want je hebt kunnen lezen in mijn Empties post dat die net is opgegaan. Maar de Marc Jacobs Coconut primer is wel de primer die ik in het eerste kwartaal alleen maar gebruikt hebt.

Heb jij ook één op meer van de producten in gebruik of gebruikt? Wat is jouw favoriet?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Make-up favorieten 1e kwartaal 2017

 1. 3lles

  Wauw, confronterend dat we nu al het kwart van het jaar voorbij zijn! Ik snap wel dat het Modern Renaissance palette een favoriet is. Prachtig palette is het toch!
  Liefs,
  Elles

 2. Ann Ages Gracefully

  Die blush ziet er mooi uit. Ik vind het altijd lastig om een favoriet te benoemen, ik gebruik zo veel maar in mijn laatste opgemaakt zat een blush die ik heb opgemaakt dat was toch echt wel een topper.

 3. Babs

  Komt als geroepen dit artikel! Ik wil nu een goede mascara kopen en ik zag al dat ICIParis zijn mascara’s in de aanbieding heeft. Ik ga voor Estee Lauder als ze die nog hebben. Ik heb je review nogmaals gelezen end deze mascara ziet er mooi uit op je wimpers!

 4. Linda

  Wat een heerlijke favorieten. Ik heb twee lippenstiften van Kat von D en die zijn echt super fijn! Zo jammer dat het moeilijk te verkrijgen is hier.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.