Wenkbrauw demonstratie bij MAC

      16 Reacties op Wenkbrauw demonstratie bij MAC

MACbrowsareit-jpg

Een paar weken geleden ben ik bij een wenkbrauw demonstratie geweest verzorgd door MAC, ik maak mijn wenkbrauwen elke dag op omdat deze heel licht van kleur zijn. Opgemaakte  wenkbrauwen vind ik belangrijk om mijn gezicht te laten spreken.

Ik was wel nieuwsgierig wat ze bij MAC zouden laten zien en ik ben dus naar de demonstratie geweest. Uiteindelijk bleek het dus een persoonlijke uitleg te zijn van ongeveer een half uur. Er werd gevraagd wat ik zou willen met mijn wenkbrauwen, dat was ten eerste weer kleur en iets meer in een boog dan dat ik nu heb. Mijn wenkbrauwen zijn dan wel heel licht maar ik heb redelijk volle wenkbrauwen die niet helemaal kaal geplukt zijn in de jaren 80-90. De afbeelding hieronder laat nog even zien hoe het ook alweer moet. Eerlijk gezegd wist ik wel hoe het precies moet maar het is de tijd waardoor mijn wenkbrauwen er minder vol uit zien, en deze sessie bij Mac bevestigd ook weer dat tijd belangrijk is. Mijn wenkbrauwen kunnen er voller uitzien zonder dat het onnatuurlijk overkomt.

eyebrow

In de ochtend heb ik echt geen tijd om minuten lang met mijn wenkbrauwen bezig te zijn, dus een goed product wat je snel aan kunt brengen en lang blijft zitten is een must.

Nu gebruik ik al jaren wenkbrauw poeder van Christian Faye dit brengt makkelijk aan en blijft goed zitten, het doosje bevat ook 3 sjablonen,  deze zijn niet overdreven qua formaat maar heel natuurlijk. Het voordeel van wenkbrauw poeder is dat het zacht en dus natuurlijk overkomt.

Vorig jaar heb ik in de USA een Lóreal Brow stylist sculptor gekocht ook dit potlood gebruik ik regelmatig omdat de kleur lang houdt en het niet streperig aanbrengt,

Bij MAC heb ik een zelf slijpend wenkbrauwpotlood gekocht met een hele fijn punt, bij thuiskomst bleek er al een puntje te zijn afgebroken, balen dus. Dit potlood is heel fijntjes en brengt makkelijk aan. Of ik nu alleen nog maar dit potlood ga gebruiken, nee dat denk ik niet, ik ben ook heel tevreden met de andere twee soorten die ik al had. Maar ik doe mijn best om dit potlood niet ongebruikt in een hoekje te laten liggen, ik kan voorlopig weer een tijd vooruit.

maceyebrowpencil

Gebruik jij dagelijks een wenkbrauw product?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Wenkbrauw demonstratie bij MAC

 1. sunny mama

  Zelf heb ik lang nogal zware wenkbrauwen gehad, maar nu ik wat ouder ben, blijft daar niet zo heel veel van over en nu breng ik toch ook graag een wenkbrauwenpotloodje aan. Dat maakt je gezicht veel expressiever. Dankjewel voor de tips!

 2. Forever38.com

  Balen dat er al een puntje van je MAC potlood afgebroken was ! Ik gebruik zeker een wenkbrauwproduct; ik vind het een van de basics die mijn gezicht er net even wat frisser uit laten zien.

 3. YuStSoMe

  Mijn ‘wenkies’ zijn ook zo licht. En ja een beetje aanzetten is ook voor mij een must.
  Fijne tips, eens kijken of ik nog wat kan leren en verbeteren!

 4. Astrid

  Ja wenkbrauwen zijn heel belangrijk! Ben benieuwd of je mac potloodje goed is. Ik be voor mijn volle wenkbrauwen nog steeds op zoek naar het ultieme product…

 5. jeapiebel

  Ik probeer idd dagelijks te gebruiken, tenzij als ik thuis blijf, dan skip ik mijn wenkbrauwen. Ik gebruik altijd een wenkbrauw potlood van mijn favoriete merk uit Thailand. Maar ben wel van plan om Anastasia Beverly Hills Dipbrow te kopen. wenkbrauw poeder van Christian Faye, daar hoor ik ook veel goede verhalen over.

 6. Daniëlle Vanilles

  Vet handig zeg! Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet veel aan mijn wenkbrauwen doe.
  Ik heb ze weleens ingekleurd, maar toen zag later foto’s terug waardoor ik toch niet zo enthousiast meer was haha..

 7. Quinty

  Ik gebruik zelf het wenkbrauwpalette van Catrice. Dat is echt mijn favoriet. Ik heb hem al zeker 3 jaar en hij is nog steeds niet op. Hij werkt ook wel erg fijn en is natuurlijk lekker budget! 😉

 8. melikebeauty

  Wat super handig dat ze zo de tijd voor je namen! Ik ken dit potlood wel en ik vind hem ook heel erg goed. Eigenlijk beter dan Anastacia. Ik vind dat wenkbrauwen echt je gezicht maken. Ik kan dan ook echt niet de deur uit zonder er iets aan gedaan te hebben;)

 9. Babs

  Wat leuk, ik zie het..Christian Faye! En meer mensen die er fan van zijn. Ik probeer als ik de deur uitga altijd iets op mijn wenkbrauwen te doen, het liefst poeder momenteel. Balen dat het potloodje brak, heel kwetsbaar dus…

 10. Pingback: Mac Studio Finish Concealer - Beauty45plus.nl

 11. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mijn grootste miskoop van 2016, MAC eyebrow

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.