Mac Studio Finish Concealer

      12 Reacties op Mac Studio Finish Concealer
MAC Studio Finish concealer

MAC Studio Finish concealer

Tijdens mijn wenkbrauw workshop/demonstratie bij MAC, werd ook de MAC Studio Finish concealer gebruikt om wat roodheid net boven mijn wenkbrauw weg te werken. De Double wear concealer van Estée Lauder gebruik ik sinds een half jaar naar alle tevredenheid maar deze compacte concealer gaf naar mijn gevoel toch een ander effect dan een liquid concealer.

Dit schrijf MAC over deze concealer:

Studio Finish SPF35, een lichte, crèmige, transparante concealer, geeft een langhoudende dekking. Deze lichte concealer is zo geconcentreerd dat een uiterst kleine hoeveelheid volstaat om onvolmaaktheden en verkleuringen te camoufleren. Hij camoufleert doeltreffend donkere kringen, puistjes, tatoeages en moedervlekken. De concealer is verrijkt met antioxidanten, (derivaten van vitamine C en vitamine E) en bevat ook silica dat helpt om overtollige talg te absorberen verder is het een waterproof, geur-vrije en niet-acnegene formule. De concealer heeft een SPF 35 kan worden aangebracht met een sponsje of de vingertoppen. Ik gebruik zelf een kwastje van Real Techniques.

MAC Studio finisch

MAC Studio finisch

Had het SPF verhaal voorheen indruk gemaakt, na het zien wat er van SPF in foundation overblijft geloof ik hier niet meer in. Wat mij verder opvalt dat MAC schrijft dat het doeltreffend werkt om donkere kringen de camoufleren en op de bijsluiter staat deze waarschuwing “vermijd de oogomtrek, bij irritatie het gebruik stopzetten” donkere kringen bevinden zich toch altijd in de buurt van je oogomtrek? Dit had MAC van mij wel iets beter kunnen specificeren. Ik ga er maar vanuit dat MAC rondom je wimpers bedoelt.

Zoals je waarschijnlijk al eerder hebt gelezen heb ik altijd wel wat roodheid rond mijn olieachtige T-zone, ik ben benieuwd of de silica inderdaad mijn overtollige talg zal absorberen zodat mijn roodheid beter en langer bedekt blijft. De laatste weken is het weer erg wisselvallig geweest en ik gebruik niet dagelijks een concealer, tot nu toe blijft het wel goed zitten, toch zal ik binnenkort als het buiten zomers warm wordt deze concealer gebruiken om te kijken of het waterproof is.

Heb jij al ervaring met deze concealer? Is er een concealer die jij verreweg de beste vindt?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Mac Studio Finish Concealer

 1. jeapiebelj

  Het heeft altijd met de taal en omschrijving te maken. Ik heb zelf ooit een oog cream gebruikt en prik reactie van gekregen. Wordt geadviseerd dat ik alleen maar onder mijn wenkbrauwen moet doen en niet op mijn oogleden en onder mijn ogen. Maar het is toch een oog cream??

 2. YuStSoMe

  Ik dacht je hebt een EUREKA! Maar ik wet het nu ook niet meer. Ik zoek een die niet nog eens extra mijn fijne lijntjes accentueert. Tot nu toe smeer ik niks, nog het mooiste resultaat. Maar ja… blijft kriebelen!

 3. melikebeauty

  Heel erg vreemd weer de product omschrijving. Moet ik toch ook eens beter op letten! Ik heb ervaring met deze concealer, maar op een vreemde manier. Ik mag op mijn werk geen tatoeages en dan bedek ik hem met deze. Het is een heel klein katje achter mijn oor. Dit doet de concealer echtwel goed. Ik had hem na veel onderzoek speciaal hiervoor gekocht. Gek genoeg gebruik ik onder mijn ogen nooit concealer. Ik kan nooit de juiste vinden.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Dat vind ik toch wel leuk om te lezen, hij camoufleert dus heel goed. Ik hoef geen erge kringen weg te werken dus dat is mijn probleem niet maar toch is het vreemd.

 4. Babs

  Dat is inderdaad vreemd, ik zou hem gewoon onder mijn ogen gebruiken en gaat het irriteren dan haal ik het er weer af… maar ik doe het liefst meestal geen concealer op, de meeste gaan in mijn lijntjes zitten. Ik gebruik het liefst die van YSL, die is qua structuur het mooist.
  Die van Paula’s Choice schijnt ook goed te zijn.

 5. BeautyLoves

  Deze ken ik zelf niet, maar voor mij staat Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer op nummer een. Niet goedkoop in aankoop, maar wel ruim 15 ml dus meer dan wat je normaal krijgt. Doet echt wonderen voor mijn donkere kringen dus als je daar ooit een staaltje van kan vinden, kan ik hem alleen maar aanraden.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.