MAC Paint Peintures

      7 Reacties op MAC Paint Peintures
MAC paint peintures

MAC paint peintures

Een oldy but goody. De laatste maanden heb ik heel veel oogschaduw Bases geprobeerd en helaas is er geen nieuwe topper uitgekomen. De MAC paint peintures daarentegen blijft één van de beste voor mij, helaas is deze kleine tube bijna vervangen door de welbekende paint pots van MAC maar als je het in de MAC stores vraagt hebben zij deze Paint peintures misschien nog wel liggen.

De MAC paint peintures is een cremige substantie die snel opdroogt met een mooie poederige finish. Mijn oogschaduw blend makkelijk op deze base en je oogleden zijn mooi en glad en houden eventueel creasen tegen. Aan het eind van de dag zit mijn oogschaduw nog zo mooi op mijn ogen. Ik wil niet zeggen zoals ik het in de ochtend aangebracht hebt maar ik ben toch onder de indruk als ik bedenk dat mijn oogschaduw er dan zeker 14 uur op zit. In het begin moet je zachtjes in de tube knijpen want er komt dan snel te veel uit.

MAC paint peintures

MAC paint peintures Untitled

Waarom vind ik deze Base dan zou fijn?

 • deze kleine tube van maar 6,5 gr. en maar 7 cm bij 2 cm.
 • ideaal om mee op reis te nemen, de nu zo bekende paint pot is van glas en daardoor voor mij al minder aantrekkelijk om mee te nemen.
 • het is niet alleen een base maar ook als een natuurlijke oogschaduw te gebruiken, ik heb de Untitled een beige/mauveachtige kleur.
 • camoufleert eventuele zichtbare adertjes op je oogleden
 • droogt niet uit en de kleine tube kun je tot het eind aan toe gebruiken door de tube op te rollen.
 • geen één andere base droogt zo snel en zo mooi op qua kleur als deze MAC paint peintures
 • oogschaduw blijft mooier en langer zitten dan zonder base
 • zuinig in gebruik
 • Droogt niet uit zoals de paint pots in het glazen potje

Ik heb dit product gekocht bij de Bijenkorf.

Het is dus altijd fijn dat er nieuwe versies van een bepaald product op de markt komen. Heb jij ook een product wat je (bijna) niet meer kunt krijgen en de vervanger is niet zoals je gehoopt had?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “MAC Paint Peintures

 1. YuStSoMe

  Ik kende dit niet eens. Shame on me!
  Ik moet diep nadenken wil ik zo’n product hebben wat voor herhaling vatbaar was.
  Jammer is dat wel natuurlijk. Waarom iets wat goed is weer vernieuwen?

 2. Babs

  Ik heb dezelfde tube (andere kleur) en ik vind hem heel erg goed. Qua kleur had ik liever een andere gehad, meer een nude kleurtje, maar mooi is ie zeker!

 3. melikebeauty

  Soms is een product gewoon goed en hoeft het ook naar mijn idee niet vervangen te worden. Heel herkenbaar! Ik had ooit een favoriete foundation van Dior. Hij is een paar jaar geleden vervangen door de forever. Ondanks dat ik de forever wel goed vind is het niet dezelfde. Heel frustrerend!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.