Lush shampoo NEW

      13 Reacties op Lush shampoo NEW
Lush NEW

Lush shampoo NEW

De laatste tijd heb ik het gevoel dat mijn haren meer uitvallen dan normaal en je begrijpt dat ik daar ontzettend van baal. Mijn Kerastase shampoo is op en ik had niet het gevoel dat die shampoo echt iets deed voor mijn haar.

Dus op zoek naar een andere shampoo, en dat valt niet mee want wat is er veel te koop. Bij lush kwam ik deze NEW shampoo tegen met de volgende tekst:

Soms komt het als een verrassing dat je haren sneller uitvallen dan de nieuwe terug groeien. En het vervelende is dat je er weinig aan kunt doen. Maar als het een hormonale oorzaak heeft, vrees dan niet langer. Was met New. Boordevol stimulerende oliën die de bloedsomloop stimuleren, waardoor je haren wat langer blijven hangen.

Nou dat klinkt goed en voor de prijs van 8,95 hoef ik het ook niet te laten. Bovendien zou ik mijn haar zo’n 80 keer kunnen wassen met deze NEW bar. Of het hormonaal is weet ik niet maar ik heb geen zin om dat verder uit te zoeken, ik ben gewoon begonnen met deze shampoo.

Het gebruik is reuze simpel, je maakt je haar nat wrijft een paar keer met de shampoo bar over je haar en het schuimt. Het eerste wat opvalt is de geur, het ruikt naar herfst en kerst. De kruidnagel overheerst maar is niet vervelend.

Deze NEW shampoo bar is Veganistisch maar bevat wel veilige synthetische ingrediënten. Ik kan na een paar weken niet zeggen dat mijn haaruitval minder is geworden (helaas) maar wie weet gaat het straks beter. Of het dan door deze shampoo komt is natuurlijk de vraag maar in dit geval doet deze shampoo geen kwaad.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Lush shampoo NEW

 1. YuStSoMe

  Ik ben geen fan van Lush, hou niet van de geurtjes, maar dat zit in mijn koppie. Echter ik had ook haaruitval, en ja ik was even over op een andere om te reviewen en het kwam weer terug. Dus snel weer naar mijn Cosnature. Mijn hoofdhuid is weer rustig en de haaruitval weer stuk minder.
  Ik las dat Ziaja ook een fijne shampoo heeft voor de gevoelige hoofdhuid. En… Overgang doet ook je haardos uitdunnen!

 2. melikebeauty

  Ik ben hier al heel lang benieuwd naar. Het ziet er zo anders uit! Ik ben heel benieuwd wat je resultaten gaan zijn op de lange termijn. Echt zo naar om haaruitval te hebben. Ik heb gelezen dat het normaal is in deze tijd van het jaar. We haren uit, een beetje vergelijkbaar als dieren. Ik heb er nu ook last van.

 3. beautytag

  Erg vervelend haaruitval, ik heb er ook last van maar in golfbewegingen. Ik heb zelf een x een shampoo bar van bomb cosmetics getest maar was toch niet helemaal mijn ding.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.