L’oreal Infallible Setting spray review

      7 Reacties op L’oreal Infallible Setting spray review
Loreal Infallible Setting spray

Loreal Infallible Setting spray

In 2015 kocht ik in de USA na veel goede reviews gehoord en gezien te hebben de L’oreal Infallible Setting spray, Wat mij als eerst opviel is de prijs want het is een drugstore merk maar de prijs $16,99 ex btw vond ik toch aardig aan de prijs voor een flesje van 100 ml., gelukkig was er een BOGO by one get one half off en ik besloot 2 flesjes te kopen. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer te spreken was over deze setting spray. In Nederland kwam er pas een versie van L’oreal na ruim een jaar de prijs is €13,99 voor 100 ml.

En er is helaas een verschil, ten eerste hoe de zwarte (usa versie) en de witte ( NL versie) sprayen. Dit is een ontzettend verschil want de manier hoe een setting spray zich verspreid is voor mij heel belangrijk, krijg je ineens een plens op je gezicht of voelt het meer aan als een fijne mist. Nou de Nederlandse versie geeft mij het gevoel van een plens. Kan ik bij de USA versie na mijn make-up volledig te hebben aangebracht sprayen, daar word je niet blij van als je de NL versie gebruikt want mijn mascara zat ineens overal waar het niet hoort. Echt een bummer dus.

Dan is er nog het verschil van goed schudden bij de witte NL versie want daar zit een balletje in die het product verdeelt, dit balletje is niet aanwezig in de zwarte USA versie. Uiteraard schud ik mijn setting sprays altijd wel even maar bij de NL versie is dit heel erg belangrijk want als je dit vergeet kun je over je net aangebrachte make-up ineens allerlei witte spikkels op je gezicht krijgen na het sprayen en dan baal je, je snapt het al ik spreek uit ervaring. Tot slot is de NL versie meer geparfumeerd. Het verschil is voor mij dus groot en mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte USA versie en dan vooral door de manier van sprayen, de geur en het feit dat daar nooit geen witte spikkels op mijn gezicht zijn gekomen. Het eindresultaat is wel vergelijkbaar. Ik gooi nu in ieder geval mijn flesje over in de zwarte fles.

Loreal Infallible Setting spray

Loreal Infallible Setting spray

USA ingrediënten:

896788 3 AQUA / WATER / EAUALCOHOL DENAT.PVPDIMETHICONE PEG-7 PHOSPHATEPHENOXYETHANOLPOLYHYDROXYSTEARIC ACIDISONONYL ISONONANOATEPPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATEPOLOXAMER 407ETHYLHEXYL ISONONANOATESODIUM BENZOATESODIUM COCAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATEPOTASSIUM SORBATEALOE BARBADENSIS / ALOE BARBADENSIS LEAF JUICELIMONENELINALOOLPARFUM / FRAGRANCE

Nederlandse ingrediënten:

Loreal Setting spray

Loreal Setting spray.

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “L’oreal Infallible Setting spray review

 1. Babs

  Ik gebruik ook wel eens een setting spray en ik heb er een van Colorescience, die vond ik heel goed. Maar ik heb hem al een paar jaar en hij ruikt best typisch nu. De thermal spring water van La Roche Posay (hydrateert en verzacht) gebruik ik ook wel eens als setting spray, vaak als ik mijn make-up te cakey erop vind zitten.
  Helemaal mee eens, een spray moet een fijne nevel hebben, die zijn gewoon het fijnst!

 2. YuStSoMe

  Ja… ik herken de plens wel. Vreselijk. Had ik ooit met een budgetmerk. Oh en witte spikkels ook bij een merk op natuurlijke basis. Ik heb nu die van Sans Soucis. Echt ook fijn om mijn sponsje wat nat te maken voordat ik foundation aanbreng.

 3. Hennie

  Wat achterlijk eigenlijk dat hetzelfde product toch verschillend blijkt te zijn. Gelukkig heb je de goede sprayer nog, zodat je qua goede spuit voorlopig wel vooruit kunt, want de plens is niks!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.