L’oreal Extraordinary Oil Nacht

      4 Reacties op L’oreal Extraordinary Oil Nacht

lorealX

Door de jaren heen heb ik al heel wat L’oreal gezichtsproducten gebruikt, de laatste tijd was ik niet meer zo tevreden en ben overgestapt naar een ander merk. Tot ik laatst de Extraordinary Oil Masker-crème zag staan.

De crème heeft een dikkere structuur dan ik gewend ben maar is makkelijk aan te brengen, de geur is best aanwezig en slaat bij mij soms op mijn keel. Maar ik neem dit op de koop toe want het product voelt heerlijk aan op mijn huid en na enkele dagen gebruik is dat gelukkig minder geworden, in de ochtend merk ik echt het verschil met mijn oude nachtcrème.

DIt zegt L’oreal:

HET PRODUCT

Onze eerste nachtcrème en masker creme in één verrijkt met oliën die de huid voeden en kalmeren gedurende de nacht. De essentiële oliën van Lavendel en Rozemarijn zijn gecombineerd met de kostbare olie van Muskus roos en Argan voor een intensieve voeding zodat de huid weer gaat stralen. Het unieke aan deze crème is dat ze te gebruiken is als nachtcrème maar ook als masker crème, speciaal om de huid extra te voeden en te ontspannen. Deze crème is ook zeer geschikt voor de kwetsbare, gevoelige en droge huid.

HET RESULTAAT

Na het aanbrengen voelt de huid direct gehydrateerd en gekalmeerd. De huid wordt zichtbaar gladder en voelt zijdezacht aan. Na 1 maand constateerde 84% van de vrouwen dat de droogheid van hun huid is verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN?

1. Nachtcrème: Breng een dun laagje aan op een goed gereinigde huid. Masseer daarna je huid met langzame, diepe, roterende bewegingen rond de t-zone, de wangen en het voorhoofd.

2. Masker crème: Breng een dikke laag crème aan en laat de crème gedurende 10-15 minuten rusten om de huid te voeden en te kalmeren.

Ik ben erg tevreden met dit product van L’oreal, de prijs ligt rond de €16,00 voor 50 ml.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

4 reacties op “L’oreal Extraordinary Oil Nacht

  1. jeapiebel

    Ik gebruik ook jaren dit merk en ik stap over naar een andere merk. Van deze lijn heb ik er twee gekocht en ik moet het nog uitproberen. Fijn dat je er positief over bent.

  2. Babs

    Klinkt goed, ik had laatst ook een masker en nachtcrème in een potje. Van Xminerals.
    Van L’Oreal heb ik ook een olie (die met een pipetje erin) maar momenteel gebruik ik hem alleen op mijn handen/benen. Deze is toch net te vet voor mijn huid. En deze is ook behoorlijk geparfumeerd. ik snap precies wat je bedoeld!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.