Lorac Mega Pro 3 Palette review

      9 Reacties op Lorac Mega Pro 3 Palette review
Lorac Mega Pro 3 Palette

Lorac Mega Pro 3 Palette

Na mijn eerste kennismaking met de oogschaduw van Lorac wist ik al snel dat ik graag meer oogschaduw van Lorac wilde hebben.  Rond oktober november komen er elk jaar weer heel veel limited editions uit van allerlei merken. Helaas merken wij hier in Nederland niet zoveel van als in het in mijn ogen Beauty mekka, Amerika. Nu had ik al best (heel) veel gekocht maar het Lorac Mega Pro 3 Palette bleef maar in mijn gedachten hangen.

Dus op de laatste dag van de vakantie had ik toch nog maar bedacht dat ik langs Ulta moest om de Lorac Mega Pro 3 te kopen.

Lorac Mega Pro 3 Palette

Lorac Mega Pro 3 Palette

Aangezien ik veel meer gekocht had dan ik echt nodig had, ben  ik dit palette pas sinds een paar weken aan het gebruiken. En het is echt net zo fijn als dat ik gehoopt had. De reviews die ik later las waren niet altijd even goed maar dat ging vooral omdat men dan al de Mega Pro 1 en 2 had en zij vonden daar niet veel verschil in zitten.

Maar gelukkig is het mijn eerste Mega Pro palette en het is echt een topper. DIt palette bestaat uit shimmers en matte oogschaduws in 32 kleuren. Het Palette is van wit karton en dat in niet echt iets om blij mee te zijn want je ziet er dus alles op maar er zit dan wel weer een goed formaat spiegel in. De oogschaduws zijn ca 1,8 bij 1,8 cm erg klein maar de pigmentatie is zo goed dat je erg weinig nodig hebt. Ze voelen allemaal heel creamy aan en zijn niet poederig en deze swatches zijn met mijn vinger gemaakt en ik ben één keer over de oogschaduw heen gegaan je ziet dus hoe goed de pigmentatie is.

Lorac Mega Pro 3 Palette swatches

Lorac Mega Pro 3 Palette

Hier zie je een paar van mijn favoriete kleuren, Pink Cream, Dusty Mauve, Cider, Sequoia en Rose Quartz. Mocht je ooit in de gelegenheid komen om zelf of via via een Lorac Palette te kunnen kopen dan zeg ik, doen! Dit Palette was niet goedkoop $59,00 dat is $ 1,84 per oogschaduw en je kan echt jaren vooruit omdat de pigmentatie zo goed is. ( oké, ik hoor je zeggen volgens mij kon je dat al, en je hebt gelijk) Ik ben blij met mijn palette wat toch een maand of drie mooi in mijn kastje gestaan heeft voor ik het ging gebruiken maar dat komt omdat ik zoveel gekocht had tijdens mijn vakantie dat ik niet van het ene palette naar het andere wilde hoppen. Zo ligt er nu nog een mooi en niet gebruikt Lorac blush palette in de kast.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette op dit moment?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Lorac Mega Pro 3 Palette review

 1. YuStSoMe

  Wauw wat een mooie tintjes en die pigmentatie!!! Ja ik snap je helemaal dat je deze moest hebben! Goede aankoop!
  Ik ben nog steeds blij met mijn bh-cosmetics galaxy en supernova palette, voor de kijk, want vind het zonde om te gebruiken.

 2. Babs

  Mooie kleuren en een geweldige pigmentatie. Goede koop! Ik heb nog geen favoriet, ik heb o.a één van Chocolate, wat van essence, Catrice en ook veel losse kleuren. die ga ik over een week allemaal weer uitproberen!

 3. ikhouvanbeautynl

  Wauw! Wat een prachtig palette! Hele mooie en draagbare kleuren. Mijn mooiste palette is het metal matte palette van Kat von D.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.