Lippenstift die langer houdt met Clarins Lip Perfecting base?

 

ClarinsLipBaseDe winter slaat toe op mijn huid en vooral mijn lippen hebben het zwaar, alle balms, glosses etc. die ik in huis heb en gebruikt hebt geven niet het resultaat om mijn lippen wat zachter te krijgen. Mijn lippenstift blijft niet meer mooi egaal zitten, tijd om opzoek te gaan naar een hulpmiddel.

Een product die eventueel ook tegen kan houden dat mijn lippenstift in die hele fijne lijntjes rond je lippen gaan zitten? Clarins zegt dat dit product je lippen verzacht en als primer voor je lippenstift werkt. Je brengt behalve op je lippen ook iets aan op de rand van je lippen om ook die fijne lijntjes te verzorgen. Jojoba, zonnebloem -en Mimosa die rijk zijn aan vetzuren helpen je lippen gehydrateerd houden.

Ik heb dit product met wat verschillende lippenstiften geprobeerd maar ik merk niet dat mijn lippenstift langer blijft zitten, dat er ook wel verschil zit in de kwaliteit van een lippenstift en het ene product sneller vervaagd of uitloopt mag ook wel duidelijk zijn. En (matte) lipgloss blijft minder lang mooi zitten dan een gewone lippenstift. Als ik naar mijn thee mok kijk blijft er toch een hoop lippenstift op de rand achter. Mijn lippen voelen wel langer zacht aan, en deze base houdt mijn lippenstift mooier vast zonder op ophopingen op mijn lippen zelf of in de lijntjes, maar een base zou ik het niet willen noemen. Ik hoop dat ik na een week wel verschil zie en mijn lippen opgeknapt zijn, nog een paar dagen te gaan.

Ik heb Clarins Instant light lip perfecting base gekocht bj IciParis

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

3 reacties op “Lippenstift die langer houdt met Clarins Lip Perfecting base?

  1. jeapiebel

    Dat is balen dat het niet echt helpt om de lippenstift langer te laten zitten, anders zou het ideaal zijn. Maar dat je lippen zachter worden en het houdt je lippenstift mooier vast zonder ophopingen op je lippen zelf of in de lijntjes dan doet hij niet eens slecht.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.