Laura Mercier Secret brightening powder

      10 Reacties op Laura Mercier Secret brightening powder

LMsm

Al enige tijd was ik op zoek naar een under eye powder, ik had goede verhalen gehoord over de poeders van NYX en ELF maar zoals bij veel producten wil ik dit gewoon in het echt zien, voelen en ruiken. Bij Douglas was de NYX poeder nooit op voorraad en ELF is niet te koop in een winkel. Tijdens een dagje shoppen liep ik bij de Bijenkorf richting de counter van Laura Mercier en daar heb ik uitleg gekregen over verschillende producten .

Alle producten zijn zo mooi ik had alles wel willen kopen maar helaas… Ik zag het kleine potje under eye powder, de dame liet zien hoe het eruit zag en wat het deed. Zonder foundation of concealer zie je echt de reflecterende deeltjes, maar met de concealer valt dit weg. Het is een transparante brightening powder maar ik heb het vooral gekocht om te zorgen om de fijne lijntjes onder mijn ogen zo onopvallend mogelijk te krijgen, dus zonder creasen.

LMopen

De brightening powder breng ik deppend aan met een Real Techniques setting brush. Gebruik deze poeder alleen onder je ogen want het verlicht en verheldert. Het is een klein potje met 4 gram, maar je doet zo lang met losse poeder(s) dat ik hier nog heel lang plezier van zal hebben.

LMercier

Fijn product wat goed helpt om het creasen onder mijn ogen tegen te gaan. Ik heb dit product niet kunnen vergelijken met andere soortgelijke poeders. Meer producten van Laura Mercier kun je vinden bij de Bijenkorf.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Laura Mercier Secret brightening powder

  1. jeapiebel

    Fijn dat het product goed helpt om het creasen onder je ogen tegen te gaan. Ik heb er ook last van de laatste tijd en ik ben op zoek naar een goede concealer ervoor. Ik heb een erg droge huid, denk niet dat poeder iets is voor mij.

  2. irisgraaf

    Lijkt me een fijn product, maar zo jammer van de prijs. Alle producten van Laura Mercier lijken me trouwens wel het geld waard.

  3. BeautyLoves

    Deze is al enkele jaren een vaste waarde in mijn make-up! Vroeger gebruikte in Benefit Powderflage, maar die is op een gegeven moment uit de handel gehaald. Na even zoeken werd dit poeder van Laura Mercier de vervanger en ik moet zeggen, ik vind hem zelfs nog beter. Hij is niet goedkoop, maar ik heb echt jaaaren gedaan met mijn eerste potje, dus dat is wel het voordeel.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.