Laura Mercier Eye Glace in Wet Sand en Blazing Sun

Laura Mercier Eye Glace

Laura Mercier Eye Glace

Een aantal weken geleden was ik in de Bijenkorf en mijn ook viel op de Laura Mercier Eye Glace eyeshadow. Leuke kleine tubetjes van 8 cm. lang en een inhoud van 7 ml. De Eye Glace is een glossy gel met een mooie subtiele glans. Deze Eye Glace is waterbestendig en crease-proof en droogt zeer snel.

Het fijne van dit soort liquid oogschaduw is dat er geen fall-out is. Dus als je eerst je gezichtsmake-up aanbrengt en daarna pas je ogen opmaakt is dit een pluspunt. Ik maak altijd als eerste mijn ogen op en daarna begin ik pas met een foundation dus voor mij maakt het niet veel uit.

Omdat de oogschaduw zo snel droogt is dit niet altijd even prettig want als je de kleur wat meer  opbouwt lijkt het wel of je dan juist wat kleur opneemt. Met een platte oogschaduwkwast gaat dit een stuk beter. Voor mij is één laagje voldoende dan geeft het een mooie shimmer, als ik meer lagen opbreng krijg je een metallic look dat kan mooi zijn zeker als je uitgaat maar voor mij is dit in het dagelijks leven too much.

Laura Mercies Eye Glace

Laura Mercies Eye Glace

De kleuren Wet Sand is goud met een fijne zilveren shimmer en Blazing Sun is meer koper. Het effect van beide kleuren zijn steeds weer anders als je de Eye Glace opbrengt over een primer of een oogschaduw. Ik heb het nog niet heel veel gedragen want de kleurtjes vind ik mooier passen in de herfst en winter maar dat ik de Eye Glace veel zal gebruiken weet ik zeker. Op dit moment denk ik dat ik het vooral als extra shimmer over andere oogschaduw of primer heen en niet direct als oogschaduw zelf.

Laura Mercies Eye Glace

Laura Mercies Eye Glace

En weet je wat helemaal leuk is? Ik kocht deze oogschaduw in de Sale voor maar € 8,10 per stuk. Normaal is de oogschaduw namelijk € 28,00 per stuk.

Fijn weekend.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Laura Mercier Eye Glace in Wet Sand en Blazing Sun

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.