Lancôme The Parisien Holiday gift set 2016

      13 Reacties op Lancôme The Parisien Holiday gift set 2016

Lancôme Holiday gift set 2016

Twijfelde ik vorig jaar nog bij de aankoop van Lancôme’s holiday gift set, dit jaar doe ik deze prachtige  Parisien Holiday set cadeau aan mezelf.. Bij aankoop van een willekeurig product kun je deze set kopen voor $ 59,95 (exl. Tax, alles is in de US zonder btw geprijsd)

In de US kun je deze Parisien Gift set kopen voor *$59,95 als je een willekeurig product van Lancôme koopt, dat kan een mini mascara zijn van $10 of wat dan ook. Gift with purchase noemen ze dat. En het is de prijs meer dan waard vind ik. Er zijn twee uitvoeringen qua kleur en ik voor de Plum versie gekozen.

Deze set bevat: Full sizes Mascara, Cils Booster XL Mascara Base, Bi-Facil Eye Makeup Remover (4.2 oz), Le Crayon Khôl EyeLiner [Black Ebony], Blush Subtil Duo [Sheer Amourose & Mauve Mystere], Color Design Eye Shadows Palette [Paris en Rôse 2016 – Chic Elegance] two Color Design Lipcolors [Designer Bloom & Lucky Kiss], Juicy Tubes Lip Gloss [Simmer] plus a Dual End Shadow & Liner Brush, Cheek Brush, and a deluxe sample of Advanced Génifique Youth Activating Concentrate (0.27oz).

En alles komt in een een mooie beautycase van zacht materiaal waar je ook echt wat aan hebt qua volume/inhoud want er kan een hoop in. Er zit ook nog een heel leuk zacht roze make-up tasje bij die echt heel leuk is maar onhandig omdat deze erg plat is en ik graag graai in mijn tasjes en goed wil zien wat ik hebben moet.

Je berijpt dat ik helemaal in mijn nopjes ben met deze mooie gift set. Het is maar goed dat we voldoende ruimte in de koffers hebben. Swatched en een review van de producten komen later.

Bij de Bijenkorf zag ik laatst een hele andere versie van een giftset en na wat speuren denk ik dat dit de versie van vorig jaar is in de rode koffer.
*In de US zijn alle prijzen die je ziet zonder tax (btw) i Florida komt er 6,5% bij

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Lancôme The Parisien Holiday gift set 2016

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.