La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

      10 Reacties op La Prairie Cellular Treatment Loose Powder
La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

Een paar maanden geleden zag ik op Schiphol deze mooie set van La Prairie staan. Ik had nog voldoende tijd over voor ik vertrok dus wat is er dan leuker om in de taxfree winkels te neuzen.

Ik zag La Prairie Cellular Treatment Loose Powder als een set staan, dus behalve de grote pot van 56 gram kreeg je ook nog een reisversie van 10 gram. Ik heb nog nooit eerder iets van La Prairie gekocht of gebruikt en de vakantie is goed begonnen met deze set in mijn tas.

In de zomer gebruik ik niet heel veel make-up en poeder eigenlijk helemaal niet. De eerste paar maanden heb ik alleen al kunnen genieten van de doos met inhoud. De laatste maand is het wel wisselvalliger dan ooit geweest dus tijd om deze poeder te gaan gebruiken.

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

De grote pot is echt enorm met een doorsnede van 8,5 centimeter en een hoogte van 6 centimeter zie je de pot niet snel over het hoofd wat een kanjer van een pot. De pot heeft twee openingen één met gaatjes en een klepje waar je een kwast in kan dippen. Wat ik minder vind is de deksel je ziet daar een spatel in zit. Niet prettig, ik vind het fijn om wat poeder in het deksel te strooien en daar mijn kwast in te draaien en af te tikken. De deksel is zoals je ziet niet glad dus dat gaat niet.

Het poederdonsje is heel erg fijn vooral  omdat er een pocket in zit, hier kun je heel gemakkelijk je vingers in doen en de poeder nauwkeurig op je gezicht deppen of duwen.

De kleine travelsize versie heeft een spiegeltje in de deksel en komt ook met een poederdons. Je kunt de poeder doseren door even te schudden als je het schuifje naar rechts geschoven hebt.

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

Deze poeder gebruik je alleen over foundation en is heel mooi als een settingpowder het fixeert erg goed. Het is mooi echt heel mooi, het voelt fluweelachtig aan en ik zie echt een verschil met mijn Clinique poeder die ik ook al fijn vind. Maar er is echt een verschil, mijn T-zone blijft langer mat dat is een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee poeders.

Het camoufleert verkleuring, grove poriën en lijntjes, ja ik ben blij met deze aankoop en gezien de inhoud kan ik hier volgens mij jaren mee vooruit.

La Prairie kun je o.a. kopen bij: La Prairie, de Bijenkorf.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

  1. Yvonne Auteur bericht

   Wie weet is het hier wel minder mee. Het is echt een goede oil control en de pot is echt groot . Misschien kun je eens een proefje vragen?

 1. beautytag

  Ik gebruik ook altijd een fixing powder! La Prairie is volgens mij wel aardig aan de prijs of valt dat mee? wel handig dat je een travelsize mee erbij kreeg!

 2. BeautyLoves

  Oh, ik heb dit poeder de laatste tijd al regelmatig zien voorbijkomen en iedereen die het heeft, is er heel positief over! Ik twijfel een beetje tussen dit poeder en een gelijkaardig poeder van La Mer, ook al met heel goede reviews. Ik ga het nog eventjes laten bezinken 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.