Korean Sheet Masks via Ebay review

      14 Reacties op Korean Sheet Masks via Ebay review
Korean Sheet masks Ebay review

Korean Sheet masks via Ebay review

Sinds ik sheet masks ontdekt hebt ben ik om, ik hou van een goed hydraterend masker en sheet masks zijn voor mij de manier om mijn huid snel en hydratatie boost te geven. Vorig jaar in Bali had ik ontzettend veel maskers gekocht die goed bevielen en de prijs was €1,00 tot €1,40 per sheet mask. In Nederland zijn de maskers ook steeds makkelijker te vinden maar ik ging op zoek naar Koreaanse gezichtsmaskers en vond deze op Ebay,

Het is toch wel spannend om iets van ver te bestellen en dan zomaar op je gezicht te doen, want stel je voor dat het niet goed is of de eisen zijn niet die waar ze in het algemeen aan moeten voldoen. Dat het uit Korea komt en niet uit China was wel een pluspunt maar ik weet ook wel dat dit ook niet alles zegt.  Ik vond een Koreaanse verkoper die gratis verzending aanbied en ik kijk ook naar de feedback die deze verkoper ontvangen heeft in de laatste paar maanden. Alles ziet er goed en betrouwbaar uit.

Het is een mix van allerlei soorten hydraterende sheet maskers van aardappel tot placenta, die laatste geeft mij wel wat kriebels maar er is gelukkig een mix van zoveel maskers dat ik die voorlopig nog niet ga gebruiken.

Korean Sheet masks via Ebay review

Korean Sheet mask

De maskers hebben allemaal een houdbaarheid tot 2019 dus dat is mooi, Een gebruiksaanwijzing is aanwezig op elke verpakking en ook de ingrediënten zijn in het Engels aangegeven.

Ik heb al een paar maskers gebruikt en ze zijn fijn in gebruik. Na 20 minuten zijn de maskers nog niet uitgedroogd en wil je heel zuinig zijn dan kun je het masker nog een keer gebruiken door het zo op te vouwen dat je weet welke kant al op je gezicht geweest is en het terug in de verpakking te doen en bewaar het dan in de koelkast. Maar als je dit niet hygiënisch vind dan hoef je voor de prijs niet te laten want ik had nu ca. 18 maskers voor €14,00 en ik had het na een week of 3 al in huis.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Korean Sheet Masks via Ebay review

 1. zazazoobeauty

  Leuk hoor! De verpakkingen spreken me wel aan. Toch durf ik zoiets niet zo snel te bestellen, bang voor een huidreactie

 2. jeapiebel

  Heel netjes qua prijs en dan ook nogmaals kunnen herhalen. Al ben ik zuinig, ik denk niet dat ik het snel bewaar voor nog een keer. Heerlijk maskertje doet mij goed. 🙂

 3. Babs

  Prima maskers voor een lekker prijsje. Ik durf dat wel hoor, snake, stamcellen, snail en seaweed . Placenta vind ik wel heel apart.. ik weet niet wat ik daarover moet denken, van een mens of een dier?

 4. YuStSoMe

  Kijk, ik denk dat wat we hier kopen ook ‘made in…’ is dus waarom dan niet rechtstreeks. Ik zou het ook durven. Maar goed, moet wel uitkijken qua ingrediënten.

 5. Pingback: Empties maart 2017 - Beauty45plus.nl

 6. ikhouvanbeautynl

  Ieks! Placentamasker? Haha! Verder inderdaad fijn dat je zo een aantal nieuwe maskertjes kunt proberen voor weinig.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.