Kiko

      1 reactie op Kiko

Kiko1

Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan een Kiko winkel. Kiko heeft een leuke overzichtelijke opzet in hun winkels. De displays aan de zijkanten lopen schuin omhoog en dat geeft je een goed overzicht als je met andere klanten in de zelfde “hoek” staat te kijken. Ik heb een aantal lip producten getest.

Smooth Temptation Lipstick

SMOOTH TEMPTATION LIPSTICK 06

Deze lippenstift in de kleur Rosewood in stick vorm voelt ook echt smooth aan maar is verrassend dekkend. Ook na een tijdje dragen zijn mijn lippen nog zacht en is de kleur nog steeds goed en ziet er zelfs wat mat uit. Deze lippenstift gebruik ik in combinatie met een Smart lip pencil in rouge noir. De lippenstift houdt redelijk goed na iets te gegeten te hebben. Voor de prijs hoef je het niet te laten ik betaalde voor de Lipstick 2,30 en voor het potlood 1,20.

Pencil Lip Gloss

Pencil Lip Gloss 06Een kleine compact potlood van ca. 10 cm. Voelt erg zacht aan en en bevat vitamine E om je lippen te verzorgen, pluspunt voor de oudere jongere onder ons. Ik heb de kleur Pink Glitter en draag deze gloss over een andere lippenstift omdat ik deze gloss te licht vindt op mijn lippen. € 2,70

Luminous Chrome Metal lipstick

Luminous Chrome 701 Als eerste viel de verpakking op, een hele mooie huls waar de lippenstift in zijn geheel inschuift. De kleur Taupe is vrij nude. De lippenstift is heel zacht op je lippen. De lippenstift is volgens Kiko hydraterend en opvullend, activerend en revitaliserend en voorkomt veroudering dat is heel wat! Deze kleur in niet dekkend en dat is iets wat ik mooier vind. € 2,00

kiko2

Swatches van links naar rechts.

  • Luminous Chrome metal lipstick
  • Pencil Lip Gloss
  • Lip Pencil
  • Smooth Temptation lipstick

Mijn favoriet is duidelijk de Smooth temptation lipstick. Kiko is een echt budgetmerk en heeft mooie en goed uitziende producten. Deze producten waren allemaal afgeprijsd. Ik heb nog meer gekocht en deze reviews komen over een aantal weken online.

Ik hoop dat je mijn mix van duurdere en budgetmerken op mijn blog leuk vindt.

Groetjes,

Yvonne

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Één reactie op “Kiko

  1. Pingback: Kiko Infinity+ oogschaduw – Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.