Kiko Invisible lip liner

      17 Reacties op Kiko Invisible lip liner
Kiko Invisible lip liner

Kiko Invisible lip liner

Als ik in een stad kom waar een Kiko winkel is moet ik daar altijd even naar binnen, ik heb een aantal goede ervaringen met Kiko producten en de prijs kwaliteit is altijd goed.

De kleuren lippenstiften en glosses die ik heb zijn bijna niet te tellen, het aantal lip liners daarentegen zijn dat wel en dat wil ik ook zou houden. De Invisible lip liner van Kiko leek mij dus een welkome aanvulling. met deze aankoop heb ik een lip liner die altijd past bij welke lippenstift of gloss ik ook gebruik.

lip liner

Het is een klein potlood (13 cm) maar komt in een vrij grote verpakking, het potlood zelf is simpel met een witte dop, goed te herkennen dus. Het potlood is naar mijn mening iets te zacht het is wel makkelijk werken op je lippen maar na twee, drie keer moet ik het puntje al slijpen en dat vind ik echt heel snel. Het is volgens de verpakking dus een Lip Liner maar zoals je ziet staat er aan de rechterkant ook het woord Primer, o jee daar gaan we weer. bij mijn laatste aankoop bij Kiko heb ik een Sunscreen primer met Spf50 gekocht wat toch geen sunscreen is, klik HIER om daar meer over te lezen. Ik heb deze lip liner nu een aantal dagen gebruikt en ik merk dat als ik het puur als lip liner gebruik na een aantal uur mijn lippenstift vervaagd is maar het randje waar ik de lip liner heb aangebracht nog wel kleur heeft. Is het dan toch een primer? De volgende test dan maar, ik heb de lip liner nu aangebracht op mijn lippen dus niet alleen rondom. Het blijft redelijk tot goed zitten met mijn Wet n Wild lippenstift maar niet zo lang als ik gehoopt had. Ik blijf deze voor mij in eerste instantie lip liner voorlopig gebruiken als liner en niet als primer. De volgende keer als ik bij Kiko kom zal ik de verpakking van voor naar achter lezen en bij twijfel laat ik het voortaan liggen.

Lees hier meer Kiko reviews 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

17 reacties op “Kiko Invisible lip liner

 1. zazazoobeauty

  Haha oeps! Achja, zou mij ook kunnen gebeuren! Lijkt me overigens wel een leuk product, alleen jammer dat het toch wat tegenvalt als primer

 2. peggytimmermans

  Jammer dat ie niet echt een primer effect heeft. Ik heb een transparante lip primer van Dior en die doet het goed!

 3. YuStSoMe

  Wat jammer dat het niet helemaal perfect is. Echter ik denk ook niet dat geen een lipstick perfect zit na eten en drinken.
  Gewoon gebruiken en wie weet, soms ga je het nog fijn vinden ook. Ik gebruik een transparante van Essence voor de lijnen wat strakker te maken, oude lippen en rimpels… 😀

 4. Rochella

  Hmmmm goeie tip, ik denk dat dit potlood meer een beschermende factor heeft dan een primer. Ik koop meestal ook gewoon make-up producten omdat ik ze nog niet heb of ze zien er gewoon uit als snoepjes die ik moet hebben. Leze doe ik zelden, aan de andere kant is KIKO gelukkig niet heel duur. Een miskoop zal het dus niet zijn. Hahhahaha positive thinking. XOXO

 5. melikebeauty

  Oh haha ik kan me voorstellen dat je na je laatste kiko primer ervaring wel even schrok dat dit er weer op stond. Op zich klinkt het potlood wel fijn, maar jammer dat hij toch niet zo lang blijft zitten met een lipstick. Wij krijgen in Zwolle binnenkort een Kiko. Dat wordt nog wat voor mijn portomonee haha

 6. Babs

  Ik had een tijdje terug zo een wax lipliner, die zorgde ervoor de de lipstick niet in de lijntjes kroop. Werkte goed, maar ik vergat hem steeds… in lip primers heb ik mij eigenlijk nooit zo in verdiept..

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.