Kiko Infinity+ oogschaduw

      6 Reacties op Kiko Infinity+ oogschaduw

kikoeye2Kleuren 220, 233, 246, 244, 402

Oogschaduw van Kiko een product wat ik nog niet eerder geprobeerd hebt, toen ik in een Kiko store was heb ik wat kleuren gekocht die mij aanspreken en heb deze Infinity+ oogschaduw eens onder de loep genomen. De keuze in kleuren is enorm, er zijn nu nog ruim 30 Infinity+ eyeshadow kleuren en een aantal Infinity+ sparkle eyeshadows, de kleurselectie voorheen was enorm namelijk 96 kleuren. Op de site van Kiko is deze oogschaduw nu € 2,40,

kikoeyeswatch

De oogschaduw voelt fijn aan tijdens het swatchen met mijn vingers, een beetje romig. Met een kwastje komt er best wat poeder vrij maar dit is niet enorm veel. De hele lichte kleur is de enige die niet zo fijn aanbrengt deze is wat droger. De kleuren blenden goed en ik ben best onder de indruk van deze oogschaduw.  Ze behouden kleur en glans tot zo’n 12 uur.

De verpakking is heel simpel, losse pans met ook weer een los transparant dekseltje, Kiko verkoopt specials CLIC doosjes om deze pans in te bewaren, daar heb ik niet voor gekozen ik wilde ze eerst zo uitproberen.

Voordelen:

 • de prijs
 • romige oogschaduw
 • kleuren blenden makkelijk
 • hypoallergeen & paraben free

Nadelen:

 • verpakking

Heb je nog geen oogschaduw van Kiko geprobeerd en heb je geen winkel in de buurt dan is het zeker de moeite waard om eens iets te bestellen, Kiko heeft over de hele wereld al veel fans dat komt voornamelijk door de prijs kwaliteit verhouding denk ik.

Hier vind je nog een review van KIKO

Ik ben sinds kort ook te volgen via BlogLovin en zou het leuk vinden als je mij daar wilt volgen. De button kun je rechtsboven aan de site vinden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Kiko Infinity+ oogschaduw

 1. jeapiebel

  Wat een flink kleur aanbod heeft kiko en de prijs is zeker leuk. De hypoallergeen & paraben free dat is zeker pluspunt, wel jammer dat hij een beetje aan de droge kant is.

 2. Hennie

  Ik wilde deze in Amsterdam kopen, helaas waren de lege paletten helaas uitverkocht. Toch maar even online kijken. Mooie kleuren heb je!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.