Kiko City Filter Sunscreen primer

      15 Reacties op Kiko City Filter Sunscreen primer
Kiko

Kiko City Filter sunscreen primer

Deze primer met SPF50 heb ik begin dit jaar bij Kiko gekocht, primer en een hoog SPF dat is de moeite waard om eens te proberen. Deze sunscreen vormt een onzichtbaar laagje op de huid  en beschermt tegen  uitdrukkingsrimpels, donkere vlekken en dofheid. Ik gebruik deze primer nu een week, tijd om een review te schrijven.

De textuur is dun, heel dun en moet snel op je huid gesmeerd worden anders loopt het zo van je gezicht af. Een make-up primer die de teint er beter uit laat zien met een absoluut natuurlijk resultaat schrijft Kiko, nou hier merk ik niets van. Ik vind het sowieso geen primer want mijn make-up vliegt als het ware van mijn gezicht en dat al na een paar uurtjes. Volgens KIKO blijft je gezichtsmake-up langer zitten. Mijn teint er beter uit laten zien? Helaas ook hier zie ik geen kern van waarheid in.

Kiko primer

Kiko’s City Filter komt in een plastic flesje met pompje van 30 ml. Het lijkt ook wel of er soms lucht in het flesje zit want er komt niet altijd even veel uit en vooral de eerste paar keren spoot deze primer alle kanten op. Er zit een apart luchtje aan deze primer, ik had liever een geurloos product gehad het is namelijk behoorlijk aanwezig.

Op de site van Kiko staat een waarschuwing dat het geen zonneproduct is. Maar waarom de naam dan City Filter Sunscreen primer met SPF50 is snap ik niet. Het is geen primer neem dat van mij aan, Sunscreen, wat moet ik hier nu van geloven. En die SPF50 misschien moet ik hier 40 van aftrekken. Ik geloof dus niet in dit product en gebruik in de zomermaanden mijn Lovea facecream met SPF50. Ik stop dit flesje maar in mijn tas misschien kan ik indien nodig mijn handen er eens mee insmeren want weggooien doe ik het ook weer niet.

Ben jij bekend met deze Kiko CIty Filter sunscreen primer?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Kiko City Filter Sunscreen primer

 1. jeapiebel

  Wat een verwarring. Ik dacht eerst ook dat het een zonneproduct is. Ik kan me voorstellen dat je hierdoor geen vertrouwen in hebt en het verstandig is om Lovea facecream met SPF50 gewoon te gebruiken.

 2. sunny mama

  Ik zou ook niet weten wat ik van dit product zou moeten vinden met die tegenstrijdige info op de verpakking! Dus ik kan het me goed voorstellen dat dit jouw vertrouwen in dit product onderuithaalt.

 3. Forever38.com

  Ik ken dit product niet. Jammer dat het tegenvalt; over het algemeen vind ik Kiko toch wel prima producten hebben. Bedankt voor je eerlijke review; ik laat ‘m links liggen

 4. melikebeauty

  Ik kende dit product nog niet, maar ik ben altijd wel heel blij met producten van de Kiko. Ik vind het idee achter het product heel goed. Ook een fijne hoge factor. Zo jammer dat hij niet bevalt, anders zou ik hem echtwel even gaan proberen. Fijne eerlijke review!

 5. Babs

  Ik ben ook altijd blij met dit soort reviews… wat raar dat ze melden dat het geen zonneproduct is, waarschijnlijk om zich in te dekken? En de substantie, nee, daar heb je ook niets aan.
  Goed dat je het meld, zo behoed je weer mensen van een ware miskoop!

 6. Pingback: Kiko Invisible lip liner - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.