Kiehl’s Ultra Facial

      21 Reacties op Kiehl’s Ultra Facial
Kiehl's Ultra Facial

Kiehl’s Ultra Facial

Kiehl’s is voor mij een nieuw merk, niet dat ik nooit van had gehoord maar ik heb er nog nooit iets van gebruikt. Het was even zoeken wat voor mij een goede lijn kon zijn, omdat Kiehl’s heeft veel verschillende lijnen heeft voor allerlei huidtypes.

Uiteindelijk kwam ik bij deze twee producten van de Ultra Facial lijn, deze zijn speciaal voor de vochtarme huid.

Eerst de toner, ik hou van een toner om de laatste vuildeeltjes van mijn huid te verwijderen. En deze toner bereid mijn huid voor op mijn hydraterende verzorging voor de nacht. Wat vooral op valt is de witte melkachtige kleur van de toner. De toner is zacht en laat geen trekkende huid achter.

Kiehl’s : De melkachtige tonic met evenwichtige pH en zonder alcohol, verwijdert op efficiënte wijze onzuiverheden die achterblijven na reiniging. Ondertussen wordt de huid  gehydrateerd en gekalmeerd. Bovendien wordt de huid voorbereid op een hydraterende verzorging.

Kiehl's Ultra Facial

Kiehl’s Ultra Facial

De Ultra Facial cleanser was bij de eerste reiniging even wennen. Het is een klein beetje plakkerig wat je heel even doet denken aan een peel-off masker. Maar bij het aanbrengen op mijn vochtige gezicht smeert deze gelachtige substantie heel fijn uit. Ik gebruik hier na mijn Clarisonic voor dit reinigingsproces.

Kiehl’s : Deze zachte, vloeibare reiniger met neutrale pH ontdoet de huid van overtollig talg en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen of haar te beroven van haar natuurlijke oliën.

 • Voor alle huidtypes (ook al kwam deze bij mij naar voren bij de zoekopdracht vochtarm)
 • Zachte formule
 • Lost overtollig talg en onzuiverheden op
 • Evenwichts-pH
 • Niet getest op dieren

Beide producten bevatten abrikozenpitolie, advocado -olie en squalane ( let op lane niet lene dat is een heel ander ingrediënt).

Omdat het de eerste keer is dat ik Kiehl’s zou gaan gebruiken heb ik gekozen voor de travel sizes. Beide producten hebben een inhoud van 75 ml. Na ruim twee weken zit er nog voldoende product in en ben ik erg tevreden hoe mijn huid aanvoelt. Ik wil ook zeker één van de twee moisturizers proberen.

Ben jij bekend met Kiehl’s? Wat is jouw favoriete product?

Kiehls is te koop bij de Bijenkorf en op de website van Kiehl’s

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

21 reacties op “Kiehl’s Ultra Facial

 1. melikebeauty

  Dit is voor mij ook echt nog onbekend merk, dat al een tijdje op mijn wishlist staat;) Lijken me wel hele fijne producten die je hebt uitgezocht. Vooral de toner klinkt echt heel erg goed!

 2. Ann Ages Gracefully

  Ja, ik vind Kiehls heel fijn. Ik heb eens een line reducing serum gehad die werd een beetje warm als je hem aanbracht. Heel apart maar heerlijk spul. Staat een review van op mijn site als je meer wilt lezen. Ook de facial mist van Kiehls vind ik een aanrader.

 3. Rebecca Denise

  Ik ben echt dol op Kiehls en gebruik bijna elke avond het serum. De toner klinkt erg goed en ben ik ook wel benieuwd naar!

 4. Babs

  Klinkt fijn, ik gebruik ook altijd een lotion of toner na het reinigen. Ik ken Kiehl’s al is dat lang geleden. Maar eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik toen gekocht en getest heb. Ik denk dat dat zeker een jaar of 10 geleden is…Maar het beviel mij prima.
  Wat Annette gebruikt heeft klinkt ook heel goed!

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja dat probeer ik ook altijd hoor, deze had ik al even in huis maar ik moest van mezelf mijn andere producten helemaal opmaken.

 5. ikhouvanbeautynl

  Klinkt als fijne producten, ik had er nog nooit van gehoord! Maar ik ben ook nog niet zo thuis in alle gezichtsreinigingsproducten die er zijn.

 6. Claudia

  Ik schaam me echt als beautyaddict dat ik nog nooit iets van Kiehl’s heb geprobeert. Het lijken me ontzettend mooie en fijne producten. Ik heb nu iets liggen van dit merk en ik ben er erg nieuwsgierig naar.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.