Kat Von D Metal Matte, Tattoo liner & Lipstick

Kat Von D

Instagram volgers hebben deze foto met Kat Von D producten vorige maand al gezien, het is niet erg om in december jarig te zijn, vooral niet als je de maand ervoor naar het beauty land Amerika gaat en men weet waar ze je blij mee kunnen maken. Een opmerking zoals “als je wat ziet in de USA voor je verjaardag…” Het antwoord is makkelijk te raden. Na mijn eerste kennismaking afgelopen zomer met de Liquid lipstick van Kat Von D was mijn interesse gewekt en wilde ik graag meer van dit merk proberen. Ik ben niet echt bezig met cruelty-free maar Kat Von D is behalve dat ook nog Vegan en die twee samen plus de kwaliteit van de make-up krijgen van mij een dikke pluim.

Als eerste de Metal Matte, de mooi letters zijn zo gemaakt dat je nu kunt lezen Metal maar als je het omdraait staat er ook nog eens Matte knap stukje werk Kat.  De doos is 29 cm. lang niet iets wat je even meeneemt. Er zit een grote spiegel in en de sluiting is magnetisch.

Kat Von D Metal Matte

Kat Von D 

Hier de matte kleuren geswatched, ze zijn enorm gepigmenteerd maar werken niet allemaal hetzelfde de een is wat poederiger dan de ander . Toch moet ik even wennen aan dit palette sommige kleuren zijn best buiten mijn comfort zone en andere zijn weer zo gewoon. De Metals zijn heel mooi en boterzacht en brengen het mooist aan als ik mijn vinger gebruik. Maar zoals gezegd ik heb mijn look nog niet gevonden met Kat’s palette maar daar heeft de kwaliteit niets mee te maken.

Kat Von D tattoo liner

Kat Von D

Ook heb ik de Kat Von D liner gekregen, ik heb voor bruin gekozen omdat ik dat minder hard vindt dan zwart en hoewel ik echt twijfels had of ik met deze liner kon werken heb ik het toch gedaan en weet je het is een super liner! Ik kan er mee werken en dat had ik dus niet verwacht, ik maak geen wing maar gebruik het net boven mijn wimpers en mijn wimpers lijken zoveel voller. Hij loopt niet uit en is aan het einde van de dag nog net zo mooi als bij het aanbrengen. Topper!

Kat Von D Lipstick

En als laatste (in deze post) een studded kiss lipstick in de kleur Mercy een mooie Burgundy kleur mooi voor de winter, voelt heerlijk aan op mijn lippen en blijft lang zitten tot het punt dat je een lijntje overhoudt dus wel op checken na een paar uur. En als laatste de geur, ik zou er bijna in willen bijten wat een heerlijke vanille-achtige geur.

De producten van Kat Von D zijn niet goedkoop maar je krijgt zeker waar voor je geld. Metal Matte is een limited edition ca. €58,00. Tattoo liner ca. €20,00 en de Studded kiss lipstick ca. €21,00. Ik hoop dat Kat Von D ook in Nederland een verkooppunt krijgt. Hudson Bay b.v. hoewel dit merk niet op hun site te koop is.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Kat Von D Metal Matte, Tattoo liner & Lipstick

  1. zazazoobeauty

    Jeetje wat een prijs! Ik vind vooral het palette mooi om te zien, maar de kleuren gebruik ik zelf niet. Zou hem dus niet zelf aanschaffen

  2. Linda

    Ik vind dit ook zo’n mooi merk! Ik heb twee lippenstiften en één oogschaduw palette en er staat nog genoeg op mijn lijstje. Jammer idd dat het hier niet zo makkelijk te koop is maar op de site van sephora.fr kun je het een en ander kopen. Plus dit merk is ook in London te koop. Het komt steeds dichterbij……

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.