Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

      14 Reacties op Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick
Kat von D Everlasting Liquid lipstick

Kat von D Everlasting Liquid lipstick

Een paar weken geleden heb je mijn wishlist kunnen bekijken, op mijn lijst stond want ik heb er ondertussen één gekocht de Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick. BLogs stonden vol met lovende blogberichten over deze matte liquid lipstick. Helaas is Kat Von D niet in Nederland te koop maar alleen in de Spaanse vestigingen van Sephora.

Mijn zoon en zijn vriendin hebben een rondreis gemaakt in Spanje en behalve wat geld om eens samen lekker uit eten te gaan had ik ook een lijstje gemaakt waar deze lipstick op stond. Het was moeilijk om de kleur vanaf de computer te bepalen, er zijn genoeg swatches te vinden maar het is en blijft moeilijk ook omdat deze kleuren niet echt standaard te noemen zijn. Ik had wat kleurtjes opgeschreven met de opmerking “kijk maar welke van deze kleuren het meest bij mij past”.

Kat von D Everlasting Liquid lipstick swatch

Kat Kat Von D Everlasting Liquid lipstick

Het is de kleur Lovesick geworden en wat de lipstick is zoals ik gehoopt had, Droogt mooi mat op maar droogt mijn lippen niet uit. En het het blijft echt heel lang mooi op mijn lippen zitten. Deze Kat von D Everlasting Liquid lipstick is dus een liquid met een sponsapplicator. De lipstick is lang  (ca 13 cm.) en smal daardoor vind ik het wel wat moeilijker om zonder spiegel aan te brengen, Een normale lipstick of een gloss zijn korter dan deze Kat von D en brengen dan ook makkelijker aan.

Dit is wat ik van de Kat von D Everlasting Liquid lipstick vindt:

 • de draagbaarheid is fijn
 • droogt mijn lippen niet uit
 • fijne sponsapplicator
 • lipstick blijft lang zitten
 • loopt niet door in fijne lijntjes
 • bonus dat het een Vegan product is (alles van Kat Von D is Vegan)
 • prijs is voor het product wat je krijgt goed. €19,95

Als ik ooit zelf nog eens de producten van Kat Von D in levende lijve tegenkom zal ik zeker meer van dit merk aanschaffen.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

 1. 3lles

  Wat een mooi kleurtje zeg! Kat Von D brengt sowieso goede producten op de markt dus dat deze ook zo geweldig is verbaast me niks 🙂
  Liefs,
  Elles

 2. Pingback: www.beauty45plus.nl/Kat Von D oogschaduw, liner en lipstick

 3. Pingback: Beauty Shopping Haul april 2017 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.