Januari Empties

      16 Reacties op Januari Empties
januari empties

januari empties

Deze keer niet alleen maar Empties maar ook wat producten die te oud zijn of die ik gewoonweg niet gebruik. Om toch een beetje overzicht te houden in mijn nog steeds groeiende make-up en huidverzorging producten wil ik ook wat kritischer zijn en producten die ik lang niet gebruikt hebt weg te doen.

Als eerst is dat een lipstick van Yves Saint Laurent met de kwaliteit en de kleur is niks mis mee maar deze lipstick is nu te oud en heeft die bekende oude lippenstift geur.

Dat zelfde geldt voor de lipstick van Lóreal

MUA Matter perfect loose powder op zich niets mis mee en goed betaalbaar. Maar ik gebruik al tijden alleen nog maar La Prairie Cellular treatment loose powder en daar kan wat mij betreft op dit moment niets tegenop.

Twee verschillende soorten lipglosses van L’oreal ook te lang niet gebruikt en deze vond ik beide niet zo fijn in gebruik. Time to go.

Aveeno’s Moisturising cream, ontzettend fijn product en deze cream gebruik ik vooral voor mijn handen. Een nieuwe tube is alweer in gebruik.

Estee Lauder Resilience lift

Estée Lauder Resilience lift firming sculpting face en neck cream. Ik had hier meerdere samples van die ik nu opgemaakt hebt maar zelfs in de wintermaanden is dit niet mijn crème, nog steeds de dik en trekt niet prettig in. Gelukkig had ik testers met een inhoud van 15 ml en heb ik nooit een grote pot aangeschaft.

Garnier oogreinigingslotion, gewoon goed niets op aan te merken en zal ik ook zeker weer kopen als ik een nieuwe lotion nodig zou hebben.

Weer een heerlijk sheetmask, ik ben er dol! Sheet masks zijn mijn favoriete maskers.

MAC paint peintures

Mac’s Paint Peintures, deze is bijna op en hoewel de tube goed af te sluiten is merk ik dat het droger is geworden en het niet meer zo mooi is als ik het op mijn ogen smeer, het scheurt als het ware. Time to go!

Urban Decay Eyeshadow primer potion anti aging. In gebruik fijner dan die van Mac. Ik zal deze binnenkort reviewen en vergelijken met nog een aantal andere eyeshadow primers.

En als laatste twee Coconut facial wipes van Action en een Make Up For Ever foundation sample. MUFE’s foundation is wel goed bevallen wie weet komt er in de toekomst een full-size verpakking. Dit waren mijn januari empties niet veel maar toch opgeruimd en weer een paar ervaringen rijker.

Fijn weekend allemaal

 

 

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Januari Empties

  1. hillybillybeauty

    Oude producten moet ik ook weer eens nalopen. Ik probeer op het moment ook af en toe proefjes erdoorheen te werken, zonde om weg te gooien en dus gewoon gebruiken. Ook dit ruimt dan weer lekker op. Ik hou ervan! hihi

  2. Kirsty

    Je hebt weer mooi wat opgemaakt! Oude producten weggooien probeer ik ook regelmatig te doen, vind het toch een eng idee om iets dat niet meer helemaal goed is te gebruiken.

  3. Pingback: Oogschaduw primer Mac & Urban Decay - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.