It Cosmetics Bye Bye Redness

      15 Reacties op It Cosmetics Bye Bye Redness
IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

IT Cosmetics had al langer mijn aandacht maar omdat het niet in Nederland te koop is wilde ik zoals ik eigenlijk altijd doe het eerst in real life zien. Tijdens mijn vakantie eind vorig jaar kreeg ik een make-over bij Sephora. De MUA vroeg of ik speciale wensen had of merken die ze dan kon gebruiken. Nou 1 daarvan was dus de Bye Bye redness van IT Cosmetics.

Ik wil niet zeggen dat ik heel veel roodheid heb maar voor mij is het wel iets wat ik graag extra wil bedekken, en ook omdat de roodheid snel zichtbaar is op mijn neus. Ik dacht het product te hebben gevonden van Marc Jacobs en die is ook best fijn maar ik had het gevoel dat deze toch wel van mijn neus gleed na verloop van tijd.

Bye Bye Redness is een huidverzorging met een kleurtje, één kleur welteverstaan die universeel is voor elke vrouw of man. Het is geen primer maar een crème dus ik breng mijn moisturizer aan en daarna de crème op en naast mijn neus net op mijn wangen. Je hebt zo ontzettend weinig nodig want het dekt zo goed en smeert zo goed uit dat als je teveel gebruikt het net lijkt of je klei op je gezicht hebt zitten. Het kan dus alleen of onder een foundation gebruikt worden.

IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

IT Cosmetics Bye Bye Rednesss

Het zit vol anti aging ingrediënten zoals peptides, colloidal oatmeal, hydrolyzed collagen, aloe en avocado, het camoufleert allerlei roodheden in je huid zoals  rosacea, haarvaatjes, puistjes, irritaties, zon en ouderdoms- vlekjes je kan het zo gek niet noemen of Bye Bye Redness verbergt het.

Dit potje bevat 11 ml en kost $32,00 maar zoals gezegd je hebt zo weinig nodig, ik zit nu na drie/vier maanden nog niet eens op de helft. Een minpuntje vind ik dat het in een potje zit en dus niet heel hygiënisch is vooral niet omdat je er zolang mee doet. Maar dat mag voor mij de pret niet drukken. Dit is voor mij het nr. 1 product om roodheid te camoufleren en dat bovendien goed verzorgt.

Goed nieuws, IT Cosmetics in ook te koop in Engeland dus nog niet heel makkelijk te verkrijgen maar in ieder geval dichterbij dan de USA. IT Cosmetics heeft een goede indruk gemaakt en ik heb onlangs nog meer producten van dit merk aangeschaft.

Fijn weekend!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “It Cosmetics Bye Bye Redness

 1. Babs

  Wat een voor mij nieuwe en interessante merken kom ik tegen bij jou! Ik heb een concealer van essence (make-up en concealer in een product) en die heeft ook zo een klei kleur, maar dekt roodheid ook zo goed!

  1. Yvonne Auteur bericht

   Wat bijzonder dat ze het daar wel hebben, ik hoop dat het ook makkelijker gaat worden om dit merk in Europa te krijgen.

 2. Linda

  Ik kan ook wel een product gebruiken tegen roodheid. Laat ik nou net toevallig binnenkort naar London gaan…… even goochelen waar ik dit merk kan kopen.

 3. Pingback: Armani Lasting Silk UV Foundation SPF20 - Beauty45plus.nl

 4. Pingback: Make-up favorieten 1e kwartaal 2017 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.