Illamasqua eyeshadow palette

      13 Reacties op Illamasqua eyeshadow palette
Illamasque Reflection eyeshadow Palette

Illamasque eyeshadow Palette

Illamasque een merk waar ik wel van gehoord had maar nog nooit iets van had gebruikt of gekocht.

Dit palette bevat 4 kleuren en is volgens Illamasque waterbestendig en heeft een lange draagbaarheid. De oogschaduw ziet er op het eerste gezicht uit als een poeder maar tijdens het swatchen bleek het heel erg romig te zijn. Eenmaal geswatched “droogt” het als het ware toch op als een poeder, heel bijzonder.

Door de zijdeachtige structuur is het wel even wennen qua aanbrengen de oogschaduw kwasten die ik normaal gebruik werken niet fijn met de oogschaduw.  Het makkelijkst gaat het met je vinger maar dat is niet een optie als je wat meer kleuren op wilt brengen en wil blenden. Met een stevige fluffy kwast gaat het wel iets beter.

Illamasque Eyeshadow Palette

Illamasque Eyeshadow Palette

van links naar rechts zie je de kleuren:

Precipice (Soft Lemon), Acute (Ash Taupe), Graphica (Graphite Grey) en Dart (Toasted Bronze). Mooie basic kleuren die altijd goed draagbaar zijn. Het is dus even wennen met aanbrengen maar verder een fijn palette.

Illamasqua

Illamasqua

De prijs van dit Illamasqua eyeshadow palette is niet mis namelijk € 40,95 gelukkig heb ik er een hele goede prijs voor betaald namelijk € 12,99 en voor die prijs ben ik blij dat ik dit palette gekocht hebt en zal het ook zeker gebruiken. Maar voor 40,95 vind ik de prijs kwaliteit verhouding niet reëel.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Illamasqua eyeshadow palette

  1. Hennie

    Heel af en toe scoor ik ook een pareltje bij de TK Maxx. Jammer dat ze kleuren niet mooi aanbrengen, maar het palette zelf ziet er wel prachtig uit!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.