Ik ga op vakantie en neem mee…

      2 Reacties op Ik ga op vakantie en neem mee…

rimmelAls ik op vakantie ga naar een warm land neem ik weinig make-up mee, het is te warm alles loopt van mijn gezicht af door de hitte of door het zwem of zeewater. Ik had nog een nieuwe Rimmel waterproof mascara liggen en ik dacht deze neem ik mee, Mijn Estee Lauder mascara was niet waterproof genoeg en ik had geen zin om ook nog eens mijn Little black primer in te pakken dus vertrouwde ik blindelings op Rimmel. Maar waarom heb ik dat gedaan? Ik heb nog nooit eerder een Rimmel¬†mascara gebruikt maar ik had hier goede reviews over gelezen dus de mascara ging met verpakking en al in mijn make-up tasje, de eerst dag ik maak de verpakkin open en de mascara ziet er goed uit, het borsteltje is veelbelovend maar dan…..ik breng het aan op mijn wimpers en denk waar blijft de mascara het doet werkelijk niets voor mijn wimpers, ze krullen niet en ik zie eigenlijk gewoon helemaal niets! Ik baal echt als een stekker dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik heb al aardig wat keren mijn make-up tasje ingepakt voor een vakantie. Wij zijn in Azie op vakantie en er zijn niet heel veel winkels die goede waterproof mascara verkopen. Estee Lauder heb ik niet gezien anders had ik zeker een nieuwe Double wear mascara gekocht.

Image-1

Op zoek naar plan B, online zoeken wat een goede mascara is, dat is nog moeilijk want wat voor een ander werkt hoeft voor mij niet te werken. Too Faced is hier te koop en ik zie dat er een nieuwe waterproof versie uitgekomen is op 1 maart maar ik snap ook wel dat die dan nog niet in Indonesie te koop is. Ik heb voor een travelsize mascara van Benefit gekozen de Roller Lash,  hoewel niet waterproof heeft deze mascara de eerste testen heel goed doorstaan namelijk, het goed krullen van mijn wimpers, zwemwater en zweetproof.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

2 reacties op “Ik ga op vakantie en neem mee…

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.