I Heart Makeup Lip Lava liquid lipstick

      13 Reacties op I Heart Makeup Lip Lava liquid lipstick
I heart makeup lip lava

I Heart Makeup Lip Lava

Een paar weken geleden zag ik deze liquid lipsticks van I Heart Makeup liggen voor maar € 2,99 en ja dan moet je ze als beautylover wel kopen. In eerste instantie deden ze mij denken aan mijn Too Faced Meltel Metal lipstick in beide tubes zit 12 ml. maar verder zijn ze totaal verschillend.

De I Heart Makeup Lip lava met vitamine E komt in een lange smalle tube met een spons applicator op de tube zelf. Makkelijk aan te brengen ook zonder spiegel maar je moet de lippenstift wel goed naar boven knijpen anders komt er niets uit. De tube had dus korter mogen zijn om dit te vergemakkelijken.  Er zit een luchtje en smaak aan die ik niet heel prettig is.

I Heart Makeup Lip Lava

I Heart Makeup Lip Lava

Ik heb de kleuren Tremor en Shockwave, Tremor is minder oranje dan op de foto vind maar wel aanwezig en dat geldt ook zeker voor de kleur Shockwave.  De Lip lava liquid lipsticks brengen dus makkelijk aan maar na een tijdje is de lippenstift onregelmatig op mijn lippen verdeeld en op mijn onderlip is het vooral in het midden verdwenen. Dit is iets wat ik nooit bij een andere lippenstift heb. Ik heb Kiko’s invisible lipliner over mijn hele lippen aangebracht en voila de lippenstift blijft nu beter zitten en ook veel langer dan zonder de lipliner.

De I Heart Makeup liquid lipsticks zijn leuk voor dez prijs van €2,99 maar meer zou ik er ook niet voor willen betalen. Met de lipliner van Kiko blijft het langer zitten maar ik vind teveel gedoe om tussendoor eerst een lipliner op te moeten doen, ik wil gewoon smeren en er weer fris uit zien.

Too Faced Metal metal is een stuk duurder maar het verschil in kwaliteit is groot.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “I Heart Makeup Lip Lava liquid lipstick

 1. zazazoobeauty

  Jammer dat het niet heel lang blijft zitten maarja, daar is de prijs ook wel wat naar natuurlijk. Wel mooie kleurtjes overigens!

 2. YuStSoMe

  Ooooh dat is balen. Mijn lippen zijn zo droog als gort dat alles eraan blijft plakken 😜 Ik beken dat ik de tube lipsticks ook niet zo snel meer pak. Ben een lipstick mens.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Die van Kat Von D is wel heel fijn maar daar heb ik echt een spiegeltje bij nodig een lippenstift is zo lekker snel.

 3. Babs

  Jammer dat het niet een fijne lipstick is… en die geur, ik heb geen idee wat ik mij moet voorstellen maar ik denk ietwat chemisch.. nee, niet fijn.

 4. Hennie

  Heb je mij weer van een miskoop behouden. Dankjewel! Ik wil niet alles over een kam scheren, maar met sommige producten merk je inderdaad wel dat goedkoop duurkoop is.

 5. ikhouvanbeautynl

  Ik ben er ook ingetrapt en heb de kleur Tremor nog in mijn stash liggen. Ik vind het geen fijn product, maar dat komt vooral door het trekkerige gevoel op mijn lippen.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ingetrapt 🙂 ach het is zeker jammer maar voor die 3,00 ik heb in ieder geval geen 6,00 voor betaald (normale prijs)

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.