Herinner je deze nog?

      2 Reacties op Herinner je deze nog?

Theatre

De laatste tijd moet ik veel aan mijn oude make-up van vroeger denken, Theatre is dan het eerste merk waar ik aan denk, Wat was ik blij toen ik eindelijk een Theatre oogschaduwdoos kon kopen na flink gespaard te hebben, ik denk en ik weet niet of het echt zo is dat ik deze doos bij V&D gekocht hebt voor FL 19,95. Ik had allerlei bruintinten maar helaas kan ik daar geen afbeelding van vinden, Ik heb de doos echt jaren en jaren bewaard zelfs mijn dochter heeft de doos nog op haar kamertje gezet, zo jammer dat ik de doos uiteindelijk toch weggegooid hebt.

Lip Lickers: ken je die metalen blikjes nog waarbij je dekseltje opzij moest schuiven en er een heerlijk geurende lippengloss/balm tevoorschijn kwam. Ik vond dit heerlijk aanvoelen en er werd ook regelmatig aan de blikjes gesnoven door mij en mijn vriendinnen. Toen de Lip lickers met twee “smaken” uitkwam was ik als een kind zo blij, O wacht ik was nog een kind.
liplickers liplickers3

 

 

En dan had je ook deze flavored lip balm nog, dat bolletje in het flesje was zo vernieuwend. Deze producten zijn nog steeds te koop in de US klik hier maar eens.

Lip-Balm-

Limara deodorant nog zo’n Oldy die lucht zo scherp, die geur was zo scherp.

llimara

Dan waren er nog andere leuke dingen zoals de Popfoto en Tina. Van de Popfoto vond ik de songteksten zo leuk, voor de jongere onder ons… wij hadden geen Google.

popfoto  Tina

Voor nog meer leuke jeugdherinneringen kun je hier terecht.

Typemachines, Ben-Bits en Bazooka kauwgom, cassetterecorder en cassettebandjes er is nog zoveel leuks die je even terugbrengen in de tijd.

Heb jij nog favorieten uit je jeugd?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

2 reacties op “Herinner je deze nog?

 1. Babs

  Wat leuk al die herinneringen! Ik was geabonneerd op de Tina, keek er altijd naar uit! De teksten van de songs ging ik altijd keihard nazingen (op het toilet, hahaha)
  Theatre en Limara… ow, die geur was inderdaad zo heftig…
  Ik kocht altijd kohl voor mijn ogen in zo een duister winkeltje, en een of ander poedertje tegen puistjes. Je had dan gewoon witte vlekken in je gezicht.
  Mijn moeder kocht altijd Oil of Ulay ofzo, volgens mij is dat later Olaz geworden 🙂

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja die naam kan ik ook nog en volgens mij had mijn moeder Ponds? Ik was ook zo blij met die songteksten.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.