Happy mail

      13 Reacties op Happy mail
Happy mail Urban Decay, smashbox

Happy mail Urban Decay, smashbox

Vorige week lag er een vrolijke roze envelop op de deurmat. Een internetvriendin die ik al jaren “ken” had voor mij het een en ander verzamelt en gekocht. De Urban Decay Shadow box was bij Sephora afgeprijsd voor $ 18,00 en aangezien ik heel erg tevreden ben met mijn andere Urban Decay palettes zoals de Vice,  Reloaded en die van Gwen Stefani wilde ik deze graag toevoegen aan mijn groeiende collectie Urban Decay palettes.

Het is een klein formaat maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben momenteel een ander palette aan het uitproberen dus de Shadow Box blijft nog even onaangeroerd liggen.

En nog meer Happy mail namelijk de Photofocus eyeshadow primer van Wet N Wild ik heb heel veel goede reviews over gelezen. Aangezien zij toch nog naar een drugstore moest heeft zij deze voor mij gekocht. Momenteel heb ik Mac Paint Peintures in gebruik en daar ben ik nog steeds tevreden mee maar ik ben altijd opzoek naar iets nieuws.

Verder had zij nog wat leuke sampels voor mij meegestuurd, en die samples zijn zo leuk! Van Smashbox een klein glazen flesje Photo finish primer oil van 4 ml. Een BareMinerals Stroke of Light highlighter van 0,5 ml en een Smashbox X-rated mini mascara.

Ik heb de komende tijd weer genoeg om uit te proberen en vooral de kleine samples waren een leuke verassing in deze Happy Mail envelop.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Happy mail

  1. mariellemeray

    Wauw dat is een goed bedrag 18 dollar! Daar ga je zeker veel plezier van hebben. Ik kan begrijp dat je super blij bent met deze fijne producten. Ik heb ook zo’n vriendin nodig!

  2. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mascara Maandag review #1 Smashbox

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.