Guerlain L’or Gold

      10 Reacties op Guerlain L’or Gold

Guerlain L'or

Een  make-up base met 24k goud? Dat heeft zinnetje heeft mijn interesse gewekt en aangezien ik op zoek was naar een nieuwe Base heb ik voor  Guerlain’s L’or gekozen.  Het goud zou je huid een mooie glans geven en de gel maakt je huid soepel, egaal en satijnzacht.

Weldadige en verfraaiende bestandsdelen, vochtregulerende werkstoffen bevorderen een gecontroleerde  vochtverdamping en gaan uitdroging langdurig tegen. Een combinatie van drie huidopspannende polymeren vormt een onzichtbare structuur die lijntjes en rimpels gladstrijkt en de huid op comfortabele wijze weer opspant. Ik heb dit stukje wel 2 keer gelezen en moest er eerlijk gezegd wel een beetje om lachen, mijn fijne lijntjes en rimpeltjes strijk je echt niet even weg.

De base is vrij dun, een waterige gel-achtige consistentie. Één pompje is genoeg om over mijn gezicht te verdelen, ik heb geen droge of vette huid en alles trekt goed in. De gel breng je van binnen naar buiten aan om je gelaatstrekken goed  glad te strijken, nu denk je misschien dat je gezicht aanvoelt alsof je niets meer kunt bewegen maar dit is echt niet het geval, dat zinnetje hadden ze wel weg kunnen laten wat mij betreft. Guerlain raadt aan om een paar seconden te wachten voordat je een foundation aanbrengt. Ik zou de base niet mixen met een foundation omdat je foundation dan vrij dun wordt, maar als je voor een lichte dekking gaat zoals je misschien in de zomer doet is het wel een optie.

Ik gebruik L’or nu een week, ik kan dus nog niet zeggen of ik ook echt wat aan mijn gezicht merk. Mijn foundation blijft mooi zitten maar ik heb nog steeds wat problemen met mijn T-zone na een uur of 6, het voelt fijn aan en heeft een subtiele geur. Het glazen flesje bevat 30 ml maar gezien de hoeveelheid die ik per dag gebruik zal het een lange tijd meegaan.

Voordelen:

 • kleine hoeveelheid nodig voor je hele gezicht.
 • huid voelt zachter aan
 • trekt goed en vrij snel in, wat heel fijn is in de ochtend.
 • voelt aan als een laagje op je huid maar niet verstikkend
 • Mooie glazen fles, eyecatcher

Nadelen:

 • ingrediënten zijn niet te lezen op het doosje.

Guerlain L’or kun je kopen bij IciParisXL of de Bijenkorf.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Guerlain L’or Gold

 1. Babs

  Wat een mooi flesje, ziet er veelbelovend uit. en goed dat het geen verstikkend gevoel geeft. Als je T-zone snel vet wordt, dan zou je daar wat poeder eroverheen kunnen doen. En anders als primer de veelbesproken after shave balsem van Nivea gebruiken. Die werkt goed qua houdbaarheid van foundations.
  De allermooiste primer vind ik nog steeds die van colorescience, deze is ook heel verzorgend voor je huid.

 2. jeapiebel

  Ik ben benieuwd of je een gigantisch verschil maakt na een tijdje gebruiken. Ik zelf heb een paar primer gebruikt, maar nog geen succes. Deze ziet er best goed uit.

 3. Pingback: Mijn favorieten van het jaar 2016 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.