Mijn grootste miskoop van 2016, MAC eyebrow pencil

Mac eye brow pencil sucks

Mac eye brow pencil

In mijn reviews ben ik altijd eerlijk en schrijf ik echt wat ik van iets vind, soms heb je even de tijd nodig om ergens aan te wennen of om het goed te gebruiken. En dan heb je product(en) waarvan je niet had verwacht dat deze zo teleurstellend zouden zijn.

Ik heb er niet veel en sommige verdwijnen misschien iets eerder in een laatje als het om goedkopere budgetmerken gaat. Maar als ik er een behoorlijke prijs voor betaal dan verwacht ik ook wat.

Dit potlood heb ik gekocht bij Douglas met een MAC Counter waar ik vorig jaar een demo had bijgewoond.   Ik wil bij deze het wenkbrauw potlood van MAC uitroepen als miskoop van het jaar 2016!  vanaf het begin braken er stukjes af, steeds opnieuw en nee ik heb het potlood niet laten vallen het is gewoon een onding van € 17,00 ik kan er niets mooiers van make of over zeggen en ik houd het nog netjes ook. Laten we hopen dat ik een maandagochtend product heb gekocht en er niet meer mensen zijn die dezelfde ervaring hebben.

MAC een dikke onvoldoende voor dit product!

Wat is jouw grootste miskoop geweest in 2016?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Mijn grootste miskoop van 2016, MAC eyebrow pencil

 1. Ann Ages Gracefully

  Gets, wat balen! Ik kocht een tijd terug bij de Douglas een nachtcreme van hun Eigen merk. Gets, stinkt joh hahaha dus ik twijfel nog over een review maar ga het denk ik wel gewoon schrijven. Hij staat nu bij mij in de kast *voor-als-ik-echt-niks-anders-heb* zonde maar kan een keer gebeuren.

 2. YuStSoMe

  Goed dat je het schrijft, zo behoed je mensen van een miskoop.
  Ik vond mijn foundation van de L’Oreal toch niet zo fijn als dat ik dacht. De goedkopere Aldi foundation is nog fijner. Zo zonde.

 3. melikebeauty

  Ik heb hem ook en je hebt echt gelijk over het afbreken. Echt niet normaal. Elke keer als ik hem gebruik gebeurt dat. Ik gebruik hem momenteel nog wel, omdat ik vind dat ik pas een nieuwe mag als deze op is. Maar dat zal niet lang duren denk ik:)

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.