Giorgio Armani eye tint

      8 Reacties op Giorgio Armani eye tint

Giorgio Armani Eye tint

Giorgio Armani Eye tint

Giorgio Armani Eye Tint

Maandag nog op mjn wishlist en nu in mijn bezit. Giorgio Armani make-up is in de winkel alleen bij de Bijenkorf, helaas heeft de Bijenkorf nooit aanbiedingen zoals de bekende parfumeries. Schiphol heeft dit jaar een voucher online van 5,00 die je in kunt leveren als je meer dan 25,00 besteed. Armani make-up is sowieso goedkoper op Schiphol dan in de winkel, die 5,00 daar bovenop is mooi meegenomen.

De laatste tijd heb ik nude tinten wat naast mij neer gelegd en ben ik helemaal into plums en pinks, dat ik voor nummer zeven Shadow ben gegaan is geen verrassing, een mooi dieppaarse kleur met wat shimmer.

Armani

Een jaar of tien geleden heb ik een hele tijd een fluid eyeshadow van Yves Saint Laurent gebruikt, deze oogschaduw doet qua structuur aan die van YSL denken, de verpakking helaas niet, deze Armani is simpel en die van YSL was van glas.

Je oppassen dat deze Eye Tint niet tussen je lipglosses terecht komt, want deze verpakking lijkt op een lipgloss. Nu over de oogschaduw zelf, er zijn 16 kleuren te koop, ze hebben een licht metallic glans en is makkelijk aan te brengen met de zachte spons applicator.  De opbouw is ook erg makkelijk wil je een intense look of subtiel het kan allemaal. Wat ik nog niet geprobeerd heb is het gebruik van de Eye Tint als eyeliner.

Ik gebruik overdag tijdens een warme zonnige vakantie alleen mascara en lipbalm met een spf, en kan je niet vertellen hoe het overdag houdt. In de avond met ruim 30 graden blijft het erg goed zitten en heb ik geen last van creasen, en dat zonder eyebase wat ik thuis wel altijd gebruik.

Deze Giorgio Armani eye tint geeft dus een goede eerste indruk, het is makkelijk meenemen op reis, geeft geen fall out en is prettig te blenden met je vinger.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Giorgio Armani eye tint

  1. jeapiebel

    De verpakking lijkt zeker op een lipgloss, wel fijn om extra aanbieding te scoren op Schiphol. Al was ik gister in de vliegtuig geweest had ik niet eens bezoek bij Duty Free. Ik wil heel graag mijn ouder voorraad opmaken.

  2. melikebeauty

    Heel mooi kleurtje! Ik was al heel benieuwd naar Armani make-up. Het is inderdaad wel jammer dat ze bij de bijenkorf nooit aanbiedingen hierop hebben. Ook goed om te lezen dat hij het bij warme temperaturen ook goed doet!

  3. sunny mama

    Oeh, niet mijn kleurtje… Beetje fel en donker, vind ik het. Maar wel een fijn product zo te lezen. En ze zullen het vast ook nog wel in andere kleuren verkopen, denk ik toch?

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.