Filorga Skin Absolute Night

      19 Reacties op Filorga Skin Absolute Night
Filorga Skin Absolute Night review

Filorga Skin Absolute Night

Vorige maand schreef ik over Filorga’s Perfect+ serum en gaf al aan dat er nog een review zou komen over een ander Filorga product. Dat product is de Filorga Skin Absolute Night cream. Het perfecte product dat huidveroudering tegengaat. En dit alles gedurende de nacht.

Laat ik beginnen bij de verpakking, wow wat mooi! Een enorme kubusdoos waarvan je de hoge deksel zo van de onderkant afschuift. Geen gedoe met je vingers tussen een dunne verpakking en dat dan alles scheurt. Aan de doos heb ik uiteindelijk niets maar hij staat toch al een hele tijd mooi te wezen op mijn kast. En dan de pot waar het uiteindelijk om gaat. Ook al zo mooi, een dikke transparanten pot waar je de zwarte Skin Absolute Night cream in ziet zitten.

Filorga Skin Absolute Night cream

Filorga Skin Absolute Night cream

De textuur is gelachtig en dan vind ik heel prettig op mijn huid. Het trekt razendsnel in en mijn huid voelt vrijwel gelijk zachter strakker, of dit komt door het meteoriet extract en het bruine zeewier die gebruikt wordt in deze crème ik weet het niet maar het voelt echt goed.

Filorga Skin Absolute Night cream

Filorga Skin Absolute Night cream

Verder zit er in Filorga Filorga Skin Absolute Night cream Vitamine C voor een stralende huid. Helpt het donkere vlekjes tegen te gaan en collageen met hyaluronic die zorgen voor een stevige huid. Ik voel het verschil vrijwel direct na het aanbrengen, in de ochtend bekijk ik mijn gezicht niet onder de loep om te kijken of mijn huid een opkikker gekregen heeft gedurende de nacht.

Door het meteorietextract in Filorga Skin-Absolute heeft de crème een zwarte laktextuur, die voor de ontgifting en verfrissing van de huid zorgt. Omdat de Skin-Absolute ’s nachts wordt gebruikt is de concentratie aan actieve bestanddelen vrij hoog. 

Het is zeker geen goedkope nachtcrème maar het voelt echt goed en de crème is heel zuinig in gebruik, nu na ongeveer vier a vijf weken is de pot pas half leeg.  Mocht je interesse hebben in deze Filorga Skin Absolute Night cream dan is het de moeite waard om online de prijzen te vergelijken.

Wat is jouw favoriete nachtcrème?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

19 reacties op “Filorga Skin Absolute Night

  1. Hennie

    Ik heb ook goede ervaringen met Filorga en er ligt ergens nog iets dat getest moet worden. Wat gaaf dat de crème donker is. Dat is gelijk al een hele andere beleving! 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.