Filorga Perfect+ Skin Serum

      14 Reacties op Filorga Perfect+ Skin Serum
Filorga Pefect+ Skin Serum

Filorga Pefect+ Skin Serum

Nog niet eerder heb ik een full-size huidverzorgingsproduct van Filorga gebruikt. Ik hou van een goed serum voor mijn huid en ik heb een favoriet maar sta altijd open om iets nieuws te proberen.

Filorga Pefect+ Skin Serum komt in een mooi wit glazen flesje met dropper in de dop en heeft een inhoud van 30 ml. Volgens de beschrijving helpt het rimpels te verminderen en fijne lijntjes te verfijnen door een trio van skin booster, peeling en NCTF dit is een ingrediënt exclusief van Filorga. Bovendien bevat dit serum Hyaluronic Acid een ingrediënt dat helpt tegen rimpels en bovendien je huid goed hydrateert.

Filorga Pefect+ Serum dropper

Filorga Pefect+ Serum

Filorga geeft aan om je handen na het gebruik te wassen wat mij even deed verbazen, na verder gelezen te hebben komt dit een plantaardig onderdeel in zit waardoor je huid een natuurlijk glans krijgt nu heb ik daar nog niets van gemerkt maar dat komt wellicht nog. Ook schrijft Filorga dat dit serum poriën verkleint en bij een combinatie huid je gezicht iets kan matteren.

Het resultaat is na ca. 2 weken nog niet echt zichtbaar maar dat verwacht ik ook niet. Dit serum voelt fijn aan maar ik merk wel dat ik meer nodig heb dan van een ander serum. Alle serums zijn anders en dat is maar goed ook. Klein nadeel vind ik dat het flesje niet doorzichtig is en ik geen idee heb hoeveel er nog in zit. Volgende week een ander review van een gezichtsverzorging product van Filorga. Het is de moeite waard om prijzen te vergelijken op het internet. De prijs van een flesje Filorga Perfect+ Skin Serum is ca. €50,00

Heb jij een favoriet product van Filorga?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Filorga Perfect+ Skin Serum

  1. Pingback: www.beauty45plus.nl/Filorga Skin Absolute Night cream

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.