Februari 2017 Empties

      16 Reacties op Februari 2017 Empties
Februari 2017 Empties

Februari 2017 Empties

We zitten alweer bijna een week in maart. Life can be hectic! Maar we gaan verder waar we gebleven zijn. De afgelopen maand heb ik deze producten opgemaakt, en voor de goede orde niet in één maand.

Tresemme 24 Hour hairspray, dit merk heb je al eerder voorbij zien komen helaas niet te koop in Nederland. Een heel fijn merk.

Tresemme Beauty-full volume mousse, in totaal drie stuks meegenomen in november ik moet eerlijk bekennen dat de roze lijn beter aanvoelde maar die was niet meer verkrijgbaar.

Ritual Body scrub, mijn voorraad van deze oude lijn begint meer en meer op te raken. Zo jammer want ik hou van deze Zen geur.

Beauty mask pore refining sheet mask, heerlijk masker die ik al eerder gebruikt hebt.

Malie Q10 sheet masker, lekker maar droogt veel sneller dan bovenstaand masker dus heb minder het gevoel van Hydratatie.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides oogcreme, fijne en hygiënische verpakking met doseer pompje. De crème is wat dikker dan ik gewend was maar is goed onder de ogen te blenden als de crème wat warmer wordt door het contact met je vinger. Op dit moment gebruik ik een nieuwe oogcrème van Dr. Pierre Ricaud die ik zeker nog ga reviewen.

Kiehl's Ultra Facial

Kiehl’s Ultra Facial

Kiehls Ultra Facial toner en Cleanser. Wat een ontzettend fijn merk is Kiehls, de producten zijn puur en heel fijn voor mijn huid. De ultieme winnaar is de Ultra Facial Cleanser je hebt zo weinig nodig, ik gebruik een drop in het formaat van den goeie dopwerwt en het verspreid en reiningt zo goed. Mijn huid is helemaal happy na het gebruik van deze cleanser. De cleanser zal ik zeker weer kopen als ik door mijn voorraad cleanser heen ben (of kom)

Clinique moisture surge intense.  Na mijn hele goede ervaring met gewone Clinique Clinique moisture surge dacht ik dat de intense versie misschien nog beter zou zijn. Nou nee dus, ik heb hier ook geen aparte review over geschreven. Niet voor herhaling vatbaar maar de non intense Clinique moisture surge dus wel.

Andrelon Volume shampoo heeft voornamelijk dienst gedaan als handwasmiddel en kwasten reiniger. Doet totaal niet wat het beloofd. Geen Pam effect hier.

Lush Bubblegum Lipscrub. vooral lekker maar ook rommelig, alles zit onder ik gebruik dan toch liever een lipscrub in lipstick vorm.

Nose cleansing strip, leuk om eens te proberen ik vind het naar drop ruiken. Ik heb geen last van mee-eters maar het schijnt ook je poriën te verkleinen. Ik heb geen grote neus maar in Azie zijn ze denk ik toch een stuk kleiner want bij de afbeelding komt de strip naast te neus om de wangen van de dame en bij mij was dat een halve centimeter.

Ik mag weer trots zijn op mezelf, ik heb niets nieuws aan moeten schaffen want er staat nog genoeg in mijn douchekastje.

Ken jij een van deze producten, en heb jij in februari veel opgemaakt?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Februari 2017 Empties

  1. Babs

    Kiehl vind ik ook een fijn merk, jammer dat je er eigenlijk zo weinig over leest en hoort. Ik snap dat je voor Clinique intense gegaan bent, maar wat bizar dat deze minder is dan de “gewone”… slimme marketing?

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.