Mijn favoriete losse thee

      12 Reacties op Mijn favoriete losse thee
Mijn favoriete losse thee

Mijn favoriete losse thee

In deze tijd van het jaar drink ik graag een bijzondere thee. Ik wil mezelf zeker geen theeleut noemen maar een goede mok thee is altijd welkom. Ik hou niet van thee thee, ik wil graag een zachte thee zonder  veel theïne/cafeïne want dat geeft die bittere smaak. Als eerste mijn grote favoriet Teavana White Chocolate peppermint.

Mijn favoriete losse thee Teavana

Mijn favoriete losse thee

Teavana is een Amerikaans merk met prachtige winkels. Bij binnenkomst staat er een automaat klaar waar je een klein cupje thee kunt proeven, en dan ben je meestal verkocht. Helaas doen ze ontzettend veel suiker in de automaat en smaakt de thee daar erg zoet en wil je dat thuis dan moet je heel wat suiker toevoegen. Ik drink mijn thee altijd zonder suiker en bij deze thee is het ook echt niet nodig. Deze thee is niet goedkoop $40,00 voor een pot van 227 gram maar eens per jaar verwen ik mezelf in Amerika met zo’n geweldig pot thee. En als je geluk hebt kun je de 2e pot vaak voor de helft van de prijs kopen. Het is een luxe maar mijn mannetje zegt dan koop nou maar want je drinkt ook geen koffie dus neem de thee die je lekker vindt. En je snapt het al dat doe ik dan ook, dit is mijn favoriete losse thee en smaakt alsof er een engeltje over je tong P…t. En dat komt dus doordat het Rooibos thee is die maar weinig theïne/cafeïne bevat.

De omschrijving van Teavana:
Tis the season for festive flavors.
Take a sip down candy cane lane, where creamy white chocolate and rich cocoa mingle with red rooibos and cool peppermint notes. Delicious, decadent and destined to disappear after the holidays, this seasonal favorite is the perfect way to warm up your winter wonderland. Made with natural ingredients.

 

Deze Tafelgut Choco Coconut tea klinkt goed maar voor mij overheerst de zwarte thee (65%)  en laat ik minder lang trekken anders smaakt het teveel naar thee. Je denkt nu vast die is de weg kwijt want thee moet naar thee smaken nou ik denk daar dus anders over. Deze thee laat bij mij een bittere nasmaak achter.

Dit schattige blikje bevat 35 gram losse thee en kost € 8,95 veel duurder dan de Teavana thee. Reken maar uit 6,5 maar 35 gram is 227,5 gram. Een bus Tafelgut in het formaat van mijn favoriete Teavana zou rond de €58,00 kosten.

Losse thee

Begin dit jaar heeft Starbucks Teavana een paar jaar geleden overgenomen en sinds dit jaar verkoopt Starbucks Nederland ook Teavana thee aan de counter.

Qua voorverpakte thee vind ik Sterrenmunt die heel zacht is en waar ik het zakje zelfs in mijn mok laat hangen, en Lipton’s Vanille Caramel lekker deze dip ik even heen en weer en leg ik naast mijn mok omdat deze thee weer van zwarte thee gemaakt is.

Wat is jou favoriete thee?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Mijn favoriete losse thee

 1. Babs

  Wat lijken mij deze lekker! Ik ben een echte koffieleut, maar dat komt ook omdat ik niet zo goed tegen thee kan. (mijn maag) White chocolate, daar is mijn zoon dol op en chocolade.. moeders.
  Als ik deze zou kunnen kopen, dan zou ik geen moment twijfelen!

 2. melikebeauty

  Oh wauw wat een mooie verpakkingen alleen al. Ik dacht al dat ik het merk kende! Ik ben echt verslaafd aan de matcha late van hun bij Starbucks en ik ben zo blij dat ze het eindelijk hebben hihi

 3. Linda

  Ik ben niet de enige die thee laat invliegen 😉 Ik ben super fan van David’s tea. Canadees maar ook in Amerika te koop. Wat een heerlijke smaken!! Yum! Ik drink ook veel meer thee nu het kouder is. Ik ga even een kopje zetten. -x-

 4. beautytag

  Ik ben een echte theemuts! Ik drink elke dag mokken vol met thee. Dit merk ken ik nog niet maar het ziet er top uit! Vooral die verpakking. Love it.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.