FAB First Aid Beauty Ultra Repair Cream

      13 Reacties op FAB First Aid Beauty Ultra Repair Cream
Ultra repair cream

Ultra repair cream

Een week of twee geleden merkte ik dat één ooglid dik was ik had geen last maar je zag wel dat mijn linkeroog dikker was dan mijn rechter. Vorige week begonnen beide oogleden te branden en toen ik thuis kwam heb ik direct mijn oogschaduw verwijderd en zag dat mijn oogleden vuurrood waren. Dan ga je even denken wat heb ik gebruikt wat nog ik niet eerder gebruikt had. 1 was mijn Wet N Wild photofinish eyeprimer en mijn nieuwe oogschaduw van Dior (Capital of Light) Drie dagen heb ik geen oogschaduw gedragen en dat komt doordeweeks bijna nooit voor,  nu moest ik wel.

Het leek bijna of ik wel oogschaduw op had door de dieprode kleur. Enfin om terug te komen op de First Aid Beauty Ulta repair cream, deze heb ik direct gekocht bij Cosmania ik had al veel over deze crème gelezen maar had het op dat moment niet echt nodig. Vorige week dacht ik dat er iets moest komen wat het branderige droge en jeukende gevoel snel kon verlichten. En geloof het of niet maar deze Ulta repair cream heeft de roodheid, jeuk binnen 3 dagen verholpen.

De Ultra Repair Cream van First Aid Beauty is een heerlijke rijke crème die de droge, jeukende, ruwe en schilferige huid herstelt als gevolg van barre weersomstandigheden en andere extreme situaties. Hydrateert diep en dringt uitzonderlijk goed door in de huid. Biedt daardoor onmiddellijke hulp en zichtbare verbetering. Daarnaast verbetert deze prettige crème het natuurlijk beschermingsvermogen van de huid. De Ultra Repair Cream kalmeert en herstelt de huid en verlicht bij lichte huidirritatie en jeuk (zelfs bij eczeem). Bevat een cocktail aan vocht inbrengende en verzachtende middelen die de huid hydrateren en beschermen. Allergisch getest, zonder parfum, vrij van agressieve chemische stoffen. Bevat de unieke First Aid Beauty Antioxidant Booster, een krachtige mix van plantaardige antioxidanten voor het bestrijden van vrije radicalen, beschermt tegen huidveroudering.

Ultra repair cream

Ultra repair cream

Behalve dat het als een wondermiddel voor mij gewerkt heeft heb ik gemerkt dat het een ontzettend fijne hydraterende crème is. Ik heb gezien dat er ook een lip therapy versie van deze lijn is en met de koude maanden in het vooruitzicht weet ik nu al dat ik deze zeker zal kopen.

Wat de irritatie nu geweest is weet ik niet, de primer en de oogschaduw heb ik al even niet gebruikt nu.

Heb jij weleens van dit merk gehoord of er iets van gebruikt?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “FAB First Aid Beauty Ultra Repair Cream

 1. Babs

  Ik ken het merk niet, maar jeetje, dat is balen dat je zo een branderig, rood oog zit! Wat goed dat dit helpt. Mooie tip voor “je weet maar nooit”

 2. Hennie

  Ik heb hier ook nog nooit van gehoord, maar fijn dat het helpt! Een dik rood oog overkomt mij altijd op momenten dat het nooit uitkomt – alsof het ooit wel uitkomt, haha – dus dan is een lifesaver zeker handig! Schattige tube trouwens.

 3. jeapiebel

  Dat is balen en super vervelend als je twee nieuwe producten hebt gebruik. Gelukkig dat Fab First Aid Beauty Ultra Repair cream je toch hebt geholpen. Ik had dikke oogledn ook van de week nadat ik wakker werd. Gelukkig duurde het maar een dag.

 4. melikebeauty

  Hihi ik zat echt even te staren op je oude website. Wat leuk dat je hem hebt vernieuwd! Heel mooi geworden!! Ik kende deze creme nog niet, maar inderdaad voor de koude maanden lijkt hij mij ook echt heerlijk!

 5. beautytag

  wat vervelend dat je last had van je ogen! Ik ken deze creme ook nog niet maar lijkt me een ideaal product als eerste hulp bij….. Ik zit deze zeker op mijn wishlist!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.